De ce a jucat FC Argeș defensiv: „Nu ne putem duce la Luceafărul să atacăm”

16 Aug. 2012, 12:52 Pregătiri, amicale

FC Argeș a jucat astăzi un nou meci de verificare înainte de startul noului sezon. Gruparea din Trivale a întâlnit pe teren propriu pe SCM Argeșul Pitești, echipă nou promovată în liga a III-a. Elevii lui Viorel Dumitrescu au deschis scorul, în minutul 14, prin Doman, mijlocașul piteștean împingând mingea în poarta goală. După marcarea golului alb-violeții s-au retras, iar oaspeții au avut două ocazii de a înscrie prin Neacșu și Paraschivescu, însă de fiecare dată Vreme a reușit să respingă în corner. Repriza secundă a fost una slabă. În minutul 72, Dulcea a scăpat singur cu portarul oaspeților, însă nu a reușit să înscrie. Atacantul și-a trecut însă numele pe lista marcatorilor cu un minut înainte de finalul partidei atunci când a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului. Scor final FC Argeș – SCM Argeșul Pitești 2-0.

Următorul meci amical al celor de la FC Argeș va fi sâmbătă cu FC Olt, partida urmând să se dispute în deplasare.

FC Argeș: Vreme – Voicu (’46 Negrea), Negoiță, Botea, Briceag – A.Popa, Cârstoiu, Răuță, Doman – Stănescu (’46 Dulcea), Ivănică (’46 Basile Leon)
Pe parcurusul reprizei secunde antrenorul Viorel Dumitrescu a apelat și la ceilalți jucători .

SCM Argeșul:
Popa – Baicu, Diță, Avramescu, Hapaină – Beuran, Niculescu, Neagu, Paraschivescu – Vintilă, Neacșu

Dumitrescu: ‘Leon a venit prea târziu’

În partida de ieri cu SCM Argeșul Pitești, antrenorul Viorel Dumitrescu a folosit și un jucător de culoare. Este vorba de Olomo Nkodo Leon Basile, un atacant de 21 de ani care a venit în probe la gruparea din Trivale. „Din păcate a venit târziu la echipă și nu va rămâne la FC Argeș. Îmi pare rău pentru el.”

Dumitrescu a vorbit și despre partida cu SCM: „A fost un antrenament bun, mă bucur că nu am avut accidentări și dacă unii s-au temut că vor ieși scântei se pare că ne respectăm între noi și eu cred că așa este normal. În mare linia defensivă a jucat bine, noi astăzi ne-am retras repede deoarece ne gândim la prima etapă și nu ne putem duce la Luceafărul să atacăm. Din păcate nu reușim să ținem de minge, asta este vom juca după calitățile jucătorilor”.

Mesaje împotriva lui Vasile Popa și Pendiuc

Aproximativ 70 de suporteri au fost prezenți astăzi la partida din Trivale. Printre aceștia 15 membri ai Peluzei Nord au protestat împotriva conducerilor celor două echipe în special împotriva lui Vasile Popa, directorul tehnic al celor de la SCM Argeșul Pitești fiind invinuit că i-a dat afară de la echipă pe Nelu Ceaușu și Ilie Bărbulescu. Suporterii au afișat și două mesaje pe gard: „Ieri o speranță, azi nepăsare / Încet dar sigur Argeșul nostru moare” și „SCM-ul l-ați distrus / A rămas doar un intrus”.

Articol și foto de Andrei Zevedei (SportArgeș)

16 Aug. 2012, 12:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă