Daouda, o lună scos din circuit!

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 14:41 Pregătiri, amicale
Daouda,** o lună scos din circuit!

Accidentat la genunchi în amicalul cu Sportul, senegalezul Thiandoum Daouda a fost diagnosticat cu întindere de ligamente colaterale la genunchi și va rata startul returului.

„Are probleme la genunchi, am înțeles că va lipsi cel puțin o lună. După amicalele cu Perișani și Buftea, vom vedea dacă mai este nevoie de transferuri, poate ne va mai trebui un mijlocaș central sau un fundaș central.” a spus antrenorul Alex Pelici.

Tehnicianul spune că obiectivul este salvarea de la retrogradare. „Nu ne gândim la obiective mărețe, ne gândim la acest moment, situația din clasament nu e liniștitoare, suntem foarte aproape de zona retrogradării. Trebuie să rezolvăm problemele pe termen scurt, în principiu obiectivul este menținerea în liga a doua. Am comunicat și cu jucătorii, sunt ceva datorii față de ei, patronul a spus că va veni la Vâlcea și vom discuta cu toții.” a mai afirmat Pelici.

Astăzi, CSM va disputa un amical pe sinteticul din Zăvoi (ora 16.00) contra echipei de Liga a IV-a Posada Perișani, iar sâmbătă va juca la Buftea cu echipa locală, care activează în Seria I a Ligii a II-a. Va lipsi noul venit, mijlocașul dreapta Cruceru, care a fost învoit până azi de patronul Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 14:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă