Daminuță: „Și noi ne-am bucurat când a venit Hagi și Poli la noi la școală”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 15:51 Pregătiri, amicale
Daminuță:**

Partida amicală de la LPS Banatul, le-a trezit unor jucători amintiri din „copilărie”. Silviu Bălace a spus că punea și el „osul” când era copil împotriva celor mai mari, iar Daminuță a zis că a fost mândru când la liceu a venit Hagi cu Poli.

ACS Poli a trecut în această dimineață cu 6-4 de generația 1995 a LPS Banatul. Doi dintre protagoniștii partidei au vorbit despre această experiență.

Silviu Bălace și-a adus aminte și de copilărie: „Copiii s-au bucurat, este normal la o asemnea acțiune, care este bineveniță. Este bine să vezi echipa orașului la tine la școală. Țin minte când eram și eu tânăr dădeam totul atunci când jucam meciuri de acest gen, la juniori. Astfel de acțiuni sunt benefice pentru toată lumea. Liceeni dau tot ce au mai bun și vor să demonstreze că într-o zi pot să vină lângă noi”.

Cristi Daminuță s-a întors pe un teren familiar, deoarece el a trecut prin anii trecuți la acest liceu. „Am fost mândru când a venit Hagi și Poli să joace aici cu noi și e normal că am vrut să lăsăm o impresie bună. Așa s-a întâmplat și azi cu copiii de aici”. Referitor la scor, „Dami” a spus, „noi suntem obișnuiți să revenim, așa am făcut-o și la Oradea, noroc că arbitrul a și prelungit puțin partida”.

Despre sărbători, fotbalistul care este împrumutat până în vară la ACS Poli, a declarat: „sunt promisiuni că va fi un moș bogat. Merităm acest lucru, suntem sus și cu mai multă atenție puteam să fim pe primul loc. După ce vine Moșul, urmează puțină vacanță, iar apoi o pregătire foarte bună și trebuie să ne îndeplinim obiectivul, promovarea”.

Sursa: Banat Sport

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 15:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă