Damila, reunită la Vâlcea!

03 Jul. 2012, 21:32 Pregătiri, amicale

Nou-promovată în Liga a II-a, Damila Măciuca s-a reunit în această după amiază, la stadionul Hidroelectra din Râmnicu Vâlcea. La primul antrenament al alb-verzilor din Liga a II-a au fost prezenți toți conducătorii clubului, în frunte cu patronul Dan Nițu.

Tehnicianul Erik Lincar a avut la antrenament circa 25 de jucători, din vechea gardă rămânând doar 13 jucători. Deși la pregătire au fost prezenți circa 12 jucători noi, șefii clubului au evitat să le dea numele, pentru a nu îngreuna tratativele pentru semnarea contractelor. Până acum au semnat contracte doar doi jucători, atacanții Ionuț Radu (FC Hunedoara) și Adrian Popa (Poli Timișoara), primul urmând să vină de mâine la antrenamente.

„În această săptămână facem antrenamente mai ușoare, ne pregătim la Hidroelectra, dar și la Căzănești. Deocamdată vrem doar să îi vedem pe jucătorii noi, dar nu este nimic stabilit. Eu le mulțumesc tuturor jucătorilor care au reușit promovarea, dar am făcut o analiză și am luat decizia de a ne despărți de unii dintre ei. Sâmbătă vom juca un amical la București cu Inter Clinceni, după care vom ști mai multe. Obiectivul meu este clasarea în primele 10 echipe din Liga a II-a” a spus tehnicianul Erik Lincar.

Fostul stelist și-a îmbogățit stafful cu încă un secund, Florin Nofitovici, care se adaugă vechilor colaboratori, Marcel Carabageac și Vicențiu Dragomir.

Articol și foto de Adi GEORGESCU

03 Jul. 2012, 21:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă