Damila își prezintă lotul miercuri, pe „Hidro”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 17:17 Pregătiri, amicale
Damila își prezintă lotul miercuri,** pe

Damila dispută miercuri, 27 februarie (ora 15.00) un amical cu Hidroelectra Râmnicu Vâlcea, locul 2 din Liga a 4-a din Vâlcea, Seria Nord. Jocul se va disputa pe stadionul „Hidro” din cartierul Nord.

„Acesta este penultimul joc de pregătire al echipei, cel din urma fiind programat a se desfășura sâmbăta viitoare la Dragășani, împotriva echipei FC Caracal. Practic, meciul cu Hidro este un joc de prezentare a lotului pentru suporterii noștri din Râmnicu Vâlcea. Ne vom prezenta în formula completă, cu toți cei 24 de jucători care vor aborda returul de campionat. La toate meciurile de pregătire din aceasta iarnă, chiar daca timpul nu era foarte plăcut, am avut foarte mulți microbiști care au dorit să ne urmărească evoluția și am considerat ca este normal ca aceștia să vadă la lucru toate achizițiile pe care le-am făcut în această pauză competițională. Avem 11 fotbaliști sub 21 de ani și cinci jucători care au meciuri în Liga 1. Valoric, suntem mult mai puternici ca în tur, dar va trebui să demonstrăm asta pe teren, la meciurile oficiale.” a declarat președintele Lucian Munteanu pe siteul oficial al clubului.

În această iarnă, Damila  a transferat 10 jucători, dintre care cele mai cunoscute nume sunt cele ale lui Matache, Menassel, Bărbulescu sau Deaconescu, dar are și un nou colectiv tehnic, condus de „principalul” Claudiu Niculescu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 17:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă