Damila își mută antrenamentele pe „Oltchim”

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 15:52 Pregătiri, amicale
Damila își mută antrenamentele pe

Damila Măciuca se va pregăti din această iarnă la baza sportivă „Oltchim”, urmând să renunțe la terenul de la Căzănești, care necesita naveta zilnică.

Desființarea echipei de Liga a III-a FC Oltchim a făcut ca terenul situat în apropierea Zăvoiului să devină liber. „Am semnat un acord cu reprezentanții de la Oltchim pentru a putea să ne mutăm baza de pregătire și antrenament la Baza Oltchim din Râmnicu Vâlcea și vreau pe această cale să le mulțumesc pentru disponibilitatea de care au dat dovadă. Ne era foarte greu să mergem la Căzănesti sau în alte părți să ne antrenăm. Nu erau condiții propice performanței și tot timpul eram pe drumuri. Am început deja să „ajustăm” terenul de joc, vrem să-l și însămânțăm. Când ne va permite starea vremii, vom aduce echipa care a renovat în timp record stadionul din Drăgășani, pentru a pune la punct anumite elemente de infrastructură.

Vreau să precizez că la Baza Oltchim jucătorii vor veni la antrenamente cu mâinile în buzunar, vor găsi echipamentele și ghetele curățate și aranjate, pentru că vom avea o persoană care se va îngriji de acest aspect. Am cumpărat și 25 de mingi noi, pentru ca fiecare jucător să se antreneze cu mingea sa, vor fi condiții de recuperare, dar și sala de forță” a spus președintele Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 15:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă