Damila, cantonată la Brezoi

Mihai Andries 29 Jan. 2013, 16:28 Pregătiri, amicale
Damila,** cantonată la Brezoi

Damila a început de ieri la Brezoi, primul cantonament din aceasta iarnă, care va dura până pe 2 februarie. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu este cazată la Hotel Class, un stabiliment recent construit, cotat la patru stele, care aparține antrenorului de karate Constantin Daneș. Cel de-al doilea stagiu centralizat se va desfășura în aceeași locație, în perioada 11 – 22 februarie, când va fi definitivat lotul cu care se va ataca returul.

În cantonament au urcat și noii-veniți în această iarnă, Matache, Deaconescu, Roșca, Marinescu, Floarea, Smedescu și juniorii O. Mihai și O.Popescu. A rămas acasă Iosif Melcea, care acuză probleme medicale și va urma un tratament.

Cum Marinescu și Smedescu au avut deja două legitimări în acest sezon, maximum permis de regulament, rămâne de văzut dacă ei pot fi legitimați de Damila. „Am trimis un memoriu la Federație pentru Smedescu, dacă va fi admis, atunci vom face și pentru Marinescu, care este în aceeași situație” a spus președintele Lucian Munteanu.

Iată lotul Damilei pentru cantonamentul din Brezoi:

PORTARI: Matache, D. Geantă, Botaș
FUNDAȘI: Samson, I. Stoica, E. Stoica, Deaconescu, Pârvulescu, Floarea
MIJLOCAȘI: Smedescu, L. Iordache, D. Iancu, Lircă, G. Roșca, O. Marinescu, Ov. Popescu
ATACANȚI: B. Geantă, Voinea, Codin, Ad. Popa, Bălan, O. Mihai

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 29 Jan. 2013, 16:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă