Damila a câștigat cu 2-0 meciul de prezentare cu FC Caracal!

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 19:10 Pregătiri, amicale

În ultimul test susținut înaintea startului returului, Damila s-a impus azi, la Drăgășani, 2-0 cu echipa de Liga a III-a, FC Caracal. Pentru trupa pregătită de Claudiu Niculescu au marcat Lircă (30 – penalty) și Iordache (80).

 Înaintea jocului, oficialii Damilei au prezentat lotul de 24 de jucători cu care se abordează returul, dar și noul staff tehnic, condus de Claudiu Niculescu.

Interesant este faptul că la Caracal a evoluat fratele antrenorului de la Damila, Cristi Niculescu, care a avut o ocazie bună de a marca.

„Echipa s-a mișcat bine, mai ales că venim după o perioada de șapte săptămâni de pregătire. Sunt mulțumit de rezultat. Avem zece jucători noi și e nevoie de timp pentru a ne omogeniza. De luni intrăm în linie dreaptă și trebuie să ne pregătim pentru meciurile oficiale care urmează. Deși ne așteaptă un joc foarte greu la Tg. Mureș, sunt încrezător ca putem să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul echipei FC Damila, Claudiu Niculescu.

Damila Măciuca: Matache – Deaconescu, I. Stoica, Cucui, E. Stoica, Mensassel, Bărbulescu – Ad. Popa, Lircă, B. Geantă – Negruț. Au mai jucat: Iordache, Samson, Melcea, Codin, Smedescu, Pârvulescu, D. Geantă, Iancu, O. Popescu.

FC Caracal: Mogoșanu, Moșteanu, Preda, Mitroi, Răcăreanu, M. Alexandru, Rada, Necșulescu, Koko, C. Niculescu. Fotescu. După pauză au mai evoluat: David, Stan, Minciună, Bocănete, Cârnu, Stancu.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Foto: Damila Măciuca

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 19:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă