Dacia Unirea și-a amânat și ea reunirea. Pânzaru: „Se pare că sezonul va începe mai târziu”

Marius ANGHEL 21 Jun. 2016, 12:07 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea și-a amânat și ea reunirea.** Pânzaru:

Programată inițial pe 20 iunie, reunirea lotului Daciei Unirea s-a amânat cu o săptămână. Iar antrenorul Alin Pânzaru a precizat că a făcut această schimbare din două motive: primul ar fi că, potrivit zvonurilor care circulă în fotbalul românesc, șapte – opt formații nu se vor mai înscrie în Liga a II-a, iar cel de-al doilea motiv este acela că gruparea fotbalistică brăileană navighează în ape tulburi în acest moment, deoarece nu știe pe ce buget se va baza în campionatul următor.

„Conform deciziei FRF, din sezonul următor Liga a II-a, formată dintr-o singură serie de 22 de echipe, urma să înceapă în ultimul weekend din luna iulie, însă, se pare că, din cauza numărului redus de echipe care se vor înscrie, campionatul va începe mai târziu. De aceea am amânat și noi cu o săptămână reluarea pregătirilor, reunirea lotului se va face pe luni, 27 iunie. Pe de altă parte, cum ne-am obișnuit de ani de zile, trebuie să ne clarificăm lucrurile din jurul nostru, mă refer în primul rând la situația financiară. Vor fi deplasări mai lungi, normal și cheltuieli mai mari, dar în primul rând trebuie să știm pe ce lot de jucători ne vom baza”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, Alin Pânzaru.

Conform declarațiilor anterioare ale antrenorului Alin Pânzau clubul brăilean poate reactiva o clauză care există în majoritatea contractelor anterioare încheiate între jucători și club, prin care Dacia Unirea poate prelungi cu un an înțelegerile cu majoritatea fotbaliștilor din sezonul trecut. Numai că în această vară jucătorii importanți ai echipei brăilene, fie au decis să agațe ghetele în cui, așa cum este cazul „căpitanului” Sorin Frunză și ale lui Marius Onofraș, care a preluat funcția de director sportiv la CSMS Iași, fie că vor să joace în prima ligă, așa cum este cazul golgeterului Alexandru Muscă, aflat în probe la FC Botoșani, astfel că gruparea de la Dunăre are nevoie de întăriri. Iar ca să poată negocia cu fotbaliștii pe care și-i dorește Pânzaru trebuie să știe pe ce buget se va baza.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 21 Jun. 2016, 12:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă