Dacia Unirea și-a amânat reunirea pentru săptămâna viitoare. „Speram că problemele legate de bani vor fi rezolvate odată cu Ordonanța Guvernului”

Marius ANGHEL 28 Jun. 2017, 13:57 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea și-a amânat reunirea pentru săptămâna viitoare.**

Antrenorul Daciei Unirea, Alin Pânzaru, stabilise ca reunirea lotului echipei brăilene să se facă pe data de 28 iunie, cel mai târziu, adică astăzi, însă aceasta s-a amânat pentru săptămâna viitoare, deoarece conducerea clubului nu are în acest moment niciun leu în cont.

Autoritățile locale nu pot ajuta cu bani niciun sport în momentul de față, astfle că și situația de la Dacia Unirea rămâne blocată. „Odată cu Ordonanța de Guvern 38 din 2017 toate cluburile brăilene sperau că problemele lor legate de bani vor fi rezolvate, numai că aceasta nu a adus nimic nou în finanțarea de către Primării și Consilii Județene a sportului, finanțarea fiind în continuare stopată de către Curtea de Conturi. Noi trebuia să ne reunim pe 28 iunie, dar s-a amânat pentru săptămâna viitoare. Probabil că luni, 3 iulie, lotul nostru se va reuni. Mai departe nu știm ce vom face. Câți jucători vor mai dori să rămână. Eu am trimis în urmă cu o săptămână un program individual de pregătire pentru fiecare jucător în parte”, a precizat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, antrenorul Alin Pânzaru.

Cu o singură excepție, cea a lui Cosmin Neagu, pe data de 30 iunie se încheie contractele tuturor jucătorilor pe care Dacia Unirea i-a avut în sezonul precedent. Contractul lui Neagu a fost prelungit de gruparea de la Dunăre pe încă un an special pentru a nu putea pleca la AFC Hermannstadt, nou-promovată care l-a anunțat ca transferat încă de la începutul lunii iunie.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 28 Jun. 2017, 13:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă