Dacia Unirea începe 2018 fără datorii la bugetul de stat și cu mare parte dintre restanțele către jucători achitate

Marius ANGHEL 05 Jan. 2018, 13:37 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea începe 2018** fără datorii la bugetul de stat și cu mare parte dintre restanțele către jucători achitate

Lotul Daciei Unirea se va reuni luni, 8 ianuarie, în vederea reluării pregătirilor pentru partea a doua a sezonului competițional 2017-2018. De data aceasta, pregătirile vor demara sub auspicii bune. Jucătorii veniți în vara trecută sunt cu salariile la zi, cei vechi au primit o parte din datoriile restante, iar salariații sunt cu banii la zi. Clubul de fotbal nu mai are datorii la bugetul de stat, iar furnizorilor le-au fost alocate sumele restante în proporție de 75-80%, cel puțin asta susține președintele Consiliului Director al Daciei Unirea, Valentin Avramescu.

„Ne bucurăm că pe final de an, cu ajutorul Primăriei, am reușit să plătim o mare parte din datorii. La bugetul de stat suntem pe zero, iar la furnizori am achitat restanțe în proporție de 75-80%. Jucătorii pe care i-am adus vara trecută sunt cu banii la zi, ceilalți mai au de primit doar salariile aferente primelor luni ale anului trecut. Salariații au primit drepturile bănești inclusiv pentru luna decembrie. Având în vedere faptul că modul de finanțare a fost deja reglementat, sperăm ca la începutul acestui an să intrăm cât mai repede pe finanțare și să ne concentrăm pe obiectivul sportiv care, în acest moment, nu poate fi decât evitarea retrogradării”, a declarat Valentin Avramescu pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Șeful clubului brăilean a mai spus că antrenorul Alin Pânzaru și directorul sportiv Sorin Frunză se ocupă de transferuri și că echipa va pleca într-un cantonament de 10 zile la Buftea.

Conducerea formației brăilene a stabilit ca, în perioada 24 ianuarie – 17 februarie, Dacia Unirea să susțină opt partide de verificare, programul fiind următorul: pe 24 ianuarie Dacia Unirea – CS Afumați, pe 27 ianuarie Dacia Unirea – Chindia Târgoviște, pe 31 ianuarie Dacia Unirea – Sporting Liești, pe 3 februarie Dacia Unirea – Olimpia Rm. Sărat, pe 7 februarie Dacia Unirea – Oțelul Galați, pe 9 februarie Dacia Unirea – Metalul Buzău, pe 14 februarie Dacia Unirea –  Unirea Slobozia, pe 17 februarie Dacia Unirea – Dunărea Călărași.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 05 Jan. 2018, 13:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă