„Dacă forțau ne dădeau vreo 30 de goluri”! Mbella, remarcatul lui Iftime

14 Jul. 2012, 23:59 Pregătiri, amicale

Principalul finanțator al FC Botoșani nu este prea încântat de ceea ce a văzut în meciurile amicale cu CSMS Iași și Ceahlăul Piatra Neamț. El susține că echipa nu joacă ceea ce ar trebui și cei mai buni jucători sunt în continuare Ciprian Dinu și Vașvari.

„Noi nu jucăm fotbal. Noi jucăm pe apărare și așteptăm ca cineva să ne atace. Nu știu dacă asta e ideea lui Costel (Costel Orac). Dacă astăzi ar fi fost un meci de fotbal care pe care era ceea ce știam. Dacă a fost un meci de pregătire în care am vrut să-l testăm pe Mbella atunci am venit cu folos la stadion. Încă nu jucăm fotbal. Se pare că sunt fotbaști. Avem vreo 30 de copii din care se poate face o echipă bună. Nici Piatra Neamț nu a forțat. Dacă forțau ne dădeau vreo 30 de goluri”, a spus Valeriu Iftime.

Omul cu banii de la Botoșani susține că singurul remarcat din jucătorii nou veniți este africanul Mbella. În aceste condiții, FC Botoșani caută în continuare jucători.

„Dinu Todoran era și el în ziua de pensie astăzi. Mi-au plăcut Ciprian Dinu, Vașvari și Mbella. La africani, dacă sunt înainte de o gagică joacă bine, dacă e după gagică moare. Trebuie să-i ținem cu arcanu. E un meci de pregătire dar care nu spune nimic. S-au încercat niște formule. Mai căutăm niște jucători. Ei trebuie pregătiți fizic. Dacă ne gândim la promovare cu echipa asta, să avem pardon. Am văzut și în tur ce buni eram și ne făceau varză acasă și ne bătea ultima clasată. Dacă vrem promovarea trebuie să fim foarte serioși cu fiecare pas pe care îl facem”
, a mai afirmat Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

14 Jul. 2012, 23:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă