Cuplaj cu Panciu și Focșani

17 Feb. 2012, 09:43 Pregătiri, amicale
Cuplaj** cu Panciu și Focșani

Rivalitatea dintre cele două echipe de fotbal ale Vrancei din liga a treia, FC Panciu și CSM 2007 Focșani a trecut. Cele două formații vor susține sâmbătă partide de verificare pe Stadionul Orășenesc din Panciu.

De la ora 11.00, echipa locală va întâlni pe Politehnica Galați, colega de serie pe care păncenii au învins-o sâmbăta trecută în orașul de pe malul Dunării, scor 1-0 (1-0). De la ora 13.00 este programat un alt meci de verificare, în care se vor întâlni formațiile CSM 2007 Focșani și Oțelul II Galați, formația din Galați fiind antrenată de fostul tehnician al păncenilor respectiv focșănenilor, Damian Băncilă.

„Cei de la Focșani ne-au rugat să le oferim posibilitatea de a disputa un meci amical pe terenul din Panciu, și datorită faptului că am reușit să deszăpezim suprafața de joc, am acceptat cererea echipei din Focșani”, a declarat directorul sportiv al formației din Panciu, Raul Cioran.

FC Panciu testează un jucător de la ASC Bacău

Amicalul cu Politehnica Galați programat va fi un bun prilej pentru echipa locală de fotbal pentru a-l vedea la lucru pe mijlocașul Robert Pușcașu, un mijlocaș de 22 de ani care a evoluat ultima oară la colega de serie a păncenilor, ASC Bacău. Dacă va confirma așteptările antrenorilor, jucătorul ar putea fi oprit în lotul pe care gruparea dintre vii se va baza în returul ligii a treia.

Articol scris de George DUMITRU

17 Feb. 2012, 09:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă