Cu trei goluri în repriza secundă, Săgeata a întors scorul și a învins Farul

22 Aug. 2012, 15:54 Pregătiri, amicale
Cu trei goluri în repriza secundă,** Săgeata a întors scorul și a învins Farul

Pe unul din terenurile „Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi” de la Ovidiu s-a disputat astazi meciul de pregatire dintre divizionarele secunde, Sageata Navodari si FC Farul Constanta. A fost o partida in care Sageata a avut o repriza secunda foarte buna si s-a impus cu 3-1 (0-1) prin golurile marcate de Pekarov in min. 53, Diaby in minutele 70 si 77 respectiv Stoianoff in min. 2.

Sageata Navodari (antrenor Aurel Sunda): Viciu, Musuroaia, Tudorache, Soldat, Bold, Pleniceanu, Musca, R. Dumitru, Virtic, Jianu, Pekarov. In repriza secunda au mai evoluat: Fl. Olteanu, Fl. Popa, Gosa, L. Rusu, Sg. Bar, V. Apostol, Vezan, Tigoianu, Diaby, D. Zaharia, B. Oprea.

FC Farul Constanta (antrenor Ion Barbu): Curca, Bajan, Tabara, V. Sandu, I. Olteanu, Santiago, Buzea, Ivanovici, Stoianoff, S. Chitu, M. Matei.
In repriza a doua au mai jucat : Toma, E. Nastase, Vajou, D. Popa, Ghenciu, Nicola, Michele, Chirila.

Partida a fost condusa la centru de Eduard Ionita, ajutat la cele doua tuse de asistentii Marius Dumitru si Florin Iacob, toti din Constanta.

Sageata Navodari va sustine urmatoarea partida de verificare, sambata, 25 august, la Constanta, cu echipa de Liga a III-a, Eolica Baia.

Articol scris de Cătălin Donose

Foto: fcfarul.ro

22 Aug. 2012, 15:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă