Cu titularii au învins-o pe ACS Poli, cu juniorii au fost eliminați din Cupă!

03 Aug. 2012, 12:49 Pregătiri, amicale
Cu titularii au învins-o pe ACS Poli,** cu juniorii au fost eliminați din Cupă!

FC Hunedoara merge ceas în amicale. Miercuri seara pe racoare trupa lui Marius Opric a părăsit cantonamentul de la Moneasa pentru a susține, la Timișoara, un joc test cu gruparea de liga a doua, ACS Poli (echipă formată din fuziunea dintre ACS Recaș și FC Timișoara n.r.).

Partida s-a disputat pe stadionul „Dan Păltinișanu” și a fost câștigată de FC Hunedoara care s-a impus cu scorul de 2-1! Golurile hunedorenilor au fost marcate de Ciprian Pepenar (40) care a împins în plasă mingea centrată de pe stânga de Robert Cristian respectiv Ionuț Buta cu capul din centrarea lui Ungureanu din lateral,din lovitură liberă (85). Pentru bănățeni, a redus din diferență Miculescu, la ultima fază de joc, tot printr-o lovitură de cap. În acest meci Opric a folosit două echipe diferite – câte una în fiecare repriză, cu excepția portarului Dragotă care a rămas pe teren până la final.

FC Hunedoara va pune punct mâine perioadei de pregătire centralizată de la Moneasa iar în drum spre casă va acorda revanșa Timișoarei.

FC Hunedoara este neînvinsă în jocurile amicale din această vară având 5 victorii: scor 3-0 cu Europa Alba Iulia și 1-0 cu FC Caransebeș (ambele Liga a III-a), 3-2 cu UTA Arad și 2-1 cu ACS Poli Timișoara (ambele Liga a II-a) și 6-1 cu CS Ineu (Liga a IV-a Arad și două remize : scor 0-0 cu CS INeu și 2-2 cu CSO Cugir (Liga a IV-a Alba).

ASC Poli Timișoara 1 (0)
Amarinei – Dăruială, Tînc, Șeroni, Toma – Boldea, Poparadu, Chivoiu, Nanu- Szekely, Enciu. Antrenori: Cosmin Petruescu și Valentin Velcea.
Au mai jucat: Trandu, Fuchs, Ardean, Boștină, Vădrariu și Miculescu.

FC Hunedoara 2 (1)
Repriza I: Dragotă – Șoit, Ambruș, Cuciula, B. Roiu – Găceanu, R. Cristian, Vișan, J. Vajda – Pepenar, D. Suciu.
Repriza a II-a: Dragotă – Vîrtan, A. Stroia, I. Buta, Ungureanu – Zdrâncu, Dosan, R. Muntean, Trășcan – Lintaru, Nicula.
Antrenor: Marius Opric.
Au marcat: Miculescu (90)/Pepenar (40), I. Buta (85).

FC Hunedoara, out din Cupa României!

Invincibilă în amicale FC Hunedoara a pierdut primul joc oficial al sezonului 2012-2013, scor 1-5, cu CS Șoimii Pâncota (Arad) în etapa a doua a Cupei României la fotbal. Partidă s-a disputat pe terenul arădenilor iar FC Hunedoara s-a prezentat la joc cu o echipă formată din juniori republicani condusă de pe margine de Nelu Mitrică. Golul hunedorenilor a fost marcat de Petrea în a doua repriză când tabela de scor indica 5-0!

Astfel, județul Hunedoara rămâne cu o singură reprezentantă în Cupă. Jiul Petroșani s-a calificat în faza următoare a competiției la „masa-verde” deoarece adversara sa, Mureșul Deva nu s-a prezentat la joc.

Articol scris de Sami Tamaș

03 Aug. 2012, 12:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă