Cu Momodou în mare formă, SSC Farul a spulberat-o într-un amical pe FC Farul. Grigoraș a vrut să-și cunoască mai bine jucătorii: „Pentru unii sau alții mi-am făcut o primă impresie”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2018, 00:26 Pregătiri, amicale

Înaintea meciului de la Timișoara, cu ASU Politehnica, programat sâmbătă, de la ora 12:00, Petre Grigoraș și-a urmărit jucătorii într-un joc amical desfășurat cu cealaltă echipă constănțeană pe care a preluat-o Ciprian Marica în această vară. SSC Farul, din Liga 2, a trecut cu 9-1 (3-1) de FC Farul, din Liga 4, pe terenul ITC din Constanța. Cinci dintre goluri au fost marcat de Momodou Jallow, cel care a adus victoria echipei în partida din campionat cu Energeticianul.

Contra Farului din Liga a 4-a, pentru echipa condusă de două săptămâni de Petre Grigoraș au marcat Momodou (de cinci ori), Georgian Păun (de două ori), Mbaka și Kwadwo Yeboah Twumasi, în timp ce pentru adversari a punctat Dorel Zaharia.

„Nu m-a interesat nimic acum de la echipa de Liga a 4-a, am vrut să urmăresc într-un meci, fie el și amical, câțiva dintre jucătorii de la SSC Farul pe care nu am avut timp să-i văd. Voiam să văd cum se comportă într-un meci, pentru că una e antrenamentul și alta jocul. Pe unii nu i-am folosit absolut deloc, unii nu erau legitimați. Era normal să văd dacă mai merită să rămână până în iarnă sau poate mai mult ori nu. Dar această decizie nu o voi lua astăzi. Pentru unii sau alții mi-am făcut o primă impresie, dar nu pot spune că e una generală, văzând o repriză cu o echipă de Liga a 4-a. Cei tineri, de la Liga a 4-a, să se concentreze pe campionatul lor, să reușească cât mai multe victorii și bineînțeles, așa cum am mai luat și alți jucători de la ei, oricine va avea o evoluție constant bună, atunci când se va putea, întrucât perioada de transferări s-a încheiat, va face pasul la echipa mare. Mingea e la ei în teren, n-au decât să demonstreze și vom vedea”, a declarat Petre Grigoraș, citat de Ziua de Constanța.

SSC Farul: Raclău – Țăranu, E. Prenci, Prodan, Licu – Robu, Frîncu – Petrescu, Mbaka, Niță – G. Păun. După pauză au intrat: M. Popa – Sabangeanu, Twumasi, Roumadi, C. Zanfir – Doumbia, Apostolache, Dumitrașcu – Al. Grigoraș, Moise, Momodou.

FC Farul: Olah – Zamfir, Zimceac, Petrache, Ștefancu – Carabaș, Pâslaru – A. Cristea, Lazăr, Codescu – D. Zaharia. În repriza a doua au intrat: Dumitrache – Ostachi, Țapioneac, Marzavan, Baloș – M. Zaharia, Rotaru – Boicu, Bleau, Ivanovici – Lazăr. Au mai jucat: Bălan, Iordan, Vlad și Brânzan.

Foto și video: FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 04 Oct. 2018, 00:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă