CSMS Iași, învinsă sub Pietricica în primul lor amical „tare”

17 Feb. 2012, 18:34 Pregătiri, amicale
CSMS Iași,** învinsă sub Pietricica în primul lor amical

CSMS Iași a pierdut cu scorul de 2-3 (0-0) primul amical „tare” al anului, susținut la Piatra Neamț, vineri, în compania Ceahlăului. Nemțenii s-au impus prin golurile marcate de Constantinescu (56, penalty), Stana (62) și Chitoșcă (84), în timp ce pentru ieșeni au punctat Herghelegiu (50) și Onofraș (65). Acesta a fost primul eșec al ieșenilor în amicale.

După o primă repriză albă, ieenii au deschis scorul în minutul 50, prin golgheterul Herghelegiu. Doar 6 minute au rezistat băieții lui Ionuț Popa în avantaj, pentru că în minutul 56, Constantinescu a egalat din penalty. După alte șase minute, Stana a făcut 2-1, dar imediat Onofraș a egalat. După un început nebun de repriză secundă, lucrurile s-au liniștit și se părea că meciul se îndreaptă spre o remiză. Nu a fost de acord însă Chitoșcă, jucător care a marcat golul victoriei pentru Ceahlăul în minutul 84.

Acesta este primul eșec suferit de CSMS în meciurile de verificare, până acum clubul din Copou înregistrând 4 victorii consecutive din tot atâtea meciuri disputate. Interesant este că atacantul Andrei Herghelegiu a reușit să puncteze și în al cincilea joc consecutiv, ajungând la nu mai puțin de 8 goluri marcate în 5 partide disputate.

Antrenorul echipei ieșene, Ionuț Popa, a aliniat următoarea formulă de echipă: Hăisan – Onofraș, Camara, Mitrea, Vladu – Gado, Petrovic, Milea, Bădic – Herghelegiu, Brajkovic. Au mai jucat: Ciucur, Nalați, Humă, Gorovei, Tudor, Straton, Codrea.

Nemțenii au început în următoarea formulă: Villadsen – Dumitraș, Forminte, Cazan, Drugă – Bădescu, Monroy, Achim, Muscalu – Popa, Golubovic. Au mai evoluat: Jovic – Constantinescu, Ichim, A.Pavel, Gafița, Vițelaru, Fabbron, Stana și Chitoșcă.

Articol scris de Narcis Pohoață

17 Feb. 2012, 18:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă