CSMS Iași a încheiat azi primul cantonament. Mihalache, tot absent

CSMS Iași a încheiat azi primul cantonament.** Mihalache, tot absent

CSMS Iași a încheiat astăzi primul stagiu centralizat de pregătire al verii. După 10 zile petrecute la Cheile Grădiștei, ieșenii vor reveni în Copou în cursul serii, următorul antrenament fiind programat miercuri.

Singura noutate o constituie absența de la pregătiri a stoperului Ovidiu Mihalache, acesta refuzând să se antreneze în cantonament.
„Mache (n.r. Ovidiu Mihalache) a refuzat să facă deplasarea în cantonament și va plăti pentru asta. El este jucătorul nostru, i-a fost activată clauza de prelungire a contractului, dar dânsul refuză să se prezinte la antrenamente. El a fost un jucător important pentru echipă în sezonul trecut, și-a făcut datoria față de club, dar va plăti conform regulamentului de ordine interioară pentru aceste abateri. Am vorbit zilnic cu el la telefon și îl aștept la echipă”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

Ieșenii vor avea liber marți, iar miercuri vor pleca spre București, de unde se va zbura, joi, spre Slovenia, via Viena. Elevii lui Marius Lăcătuș vor disputa patru meciuri amicale în turneul din Slovenia.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă