CSM intră în cantonament!

03 Jul. 2012, 14:47 Pregătiri, amicale
CSM intră în cantonament!

Fotbaliștii de la CSM Râmnicu Vâlcea încep de mâine dimineață chinul primului cantonament, care se va desfășura la baza sportivă din Zăvoi.

Dacă săptămâna trecută, Alin Artimon a condus doar antrenamente ușoare, de reacomodare la efort, de mâine, timp de 10 zile, alb-albaștrii încep primul cantonament, în Zăvoi. Deocamdată, nu au ajuns la Vâlcea trei dintre stranieri, Daouda, L.Traore și Bangaly, care sunt și așteaptă încă viza de intrare în România, existând temeri că ei ar putea rata din această cauză primul cantonament. În schimb, atacantul N Kongue a ajuns ieri la Vâlcea și intră de azi treptat în programul echipei.

„Vor fi câte două antrenamente pe zi, unul preponderant fizic și unul tehnico-tactic. Sper să ajungă cât mai repede și stranierii, ideea e să îi aducem pe toți jucătorii în același program până la al doilea cantonament, care sperăm să fie în Austria” a spus tehnicianul Alin Artimon.

Deocamdată, singurii jucători noi aflați în pregătire cu CSM sunt portarii Edan Baruch (Chiajna) și Alin Bucuroiu, aflat sub contract cu Udinese. În cantonamentul vâlcenilor de mâine mai sunt așteptați însă alți 2-3 jucători noi, dar și juniorii Totâlcă și Dedeu.

Articol scris de Adi Georgescu

03 Jul. 2012, 14:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă