CSM Focșani s-a reunit cu 19 jucători!

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 13:10 Pregătiri, amicale
CSM Focșani** s-a reunit cu 19 jucători!

Gruparea de fotbal CSM Focșani s-a reunit, ieri, la Stadionul Milcovul, iar la apelul antrenorilor Octavian Bucătaru și Aurel Pastia au răspuns prezent 19 jucători, care au efectuat primul antrenament din acest an.

Pe lângă jucătorii consacrați care au evoluat în prima parte a campionatului ligii a treia, la ședința de pregătire au participat mai mulți juniori proveniți de la Centrul de copii și juniori al clubului CSM Focșani.

Componenții lotului focșănean se vor antrena în această săptămână la Focșani, apoi, în funcție de situația financiară a clubului, ar putea fi efectuat un stagiu la Tărlungeni (Brașov), un cantonament montan care va dura șapte zile.

La finalul turului ligii a treia, Focșaniul ocupă locul 9 în seria a doua și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, în condițiile în care în acest sezon vor retrograda ocupantele locurilor 11-13 și cele mai slabe locuri 10 din cele șase serii ale ligii a III-a.

Primul joc oficial al grupării de pe Milcov este programat vineri, 8 martie, când CSM Focșani va întâlni pe teren propriu echipa Metaloglobus București.

Lotul prezent la reunire:

– George Trifan, Cosmin Milea, Lucian Nistoroiu, Ionuț Forcoș, Alin Șonțu, Cosmin Pasăre, George Duca, Florin Dascălu, Robert Neagu, Dorian Toader, Viorel Crăciun, Beniamin Moisă, Bogdan Stratulat, Vlad Negoiță, Florin Florea, Eugen Ștefan, Cătălin Năstase, Robert Ichim și Octavian Bucătaru.

Articol scris de George DUMITRU
 

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 13:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă