CSM Focșani a bătut la limită satelitul campioanei

19 Feb. 2012, 14:00 Pregătiri, amicale
CSM Focșani a bătut** la limită satelitul campioanei

Colege în prima serie a ligii a treia, CSM 2007 Focșani și Oțelul II Galați s-au întâlnit pe terenul din Panciu într-un test de verificare la finalul căruia focșănenii s-au impus la limită, 1-0 (1-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Octavian Bucătaru (minutul 44).

În repriza a doua, gălățenii au marcat de două ori, dar reușitele formației antrenate de Damian Băncilă au fost anulate pe motiv de ofsaid. La finalul confruntării, tehnicienii ambelor formații s-au declarat mulțumiți de modul în care au evoluat jucătorii lor, în condițiile ăn care suprafața de joc a fost acoperită cu un strat gros de zăpadă.

CSM 2007 Focșani: Borș – Ciornei, Negoiță, E. Ștefan, Stanciu – Bucătaru(cpt.), Suvac, Săpunaru, Dumitriu – Milea, Tîrcă. Au mai jucat: Trifan – Nistoroiu, Șonțu, Pasăre, V. Crăciun, Mândrescu, D. Negoiță. Antrenori: Adrian Toma și Aurel Pastia.
Oțelul II Galați: Vasiliu – Măruș, Gâță (cpt.), Manea, Chebac – Murgoci, Aganspahic, Gueye Osman, Enache – Butoi, Gohoreanu. Au mai jucat: Vicol, Vieru, Bertea, Adăscăliței, Constantinescu, Stoian, Chipirliu. Antrenori: Damian Bancilă și Mitică Ragea.

Articol de George DUMITRU

19 Feb. 2012, 14:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă