CSM continuă să dezamăgească: 1-4 cu FC Voluntari

CSM continuă să dezamăgească:** 1-4 cu FC Voluntari

Vâlcenii au pierdut vineri, ultimul test susținut la Brașov, contra echipei antrenate de Ilie Poenaru. Spre deosebire de amicalele precedente, în care s-a văzut mereu condusă, CSM a deschis scorul prin Codin. Ilfovenii au întors scorul și a intrat la pauză cu 3-1, după ce a beneficiat și de două penaltyuri.

Voduț a reușit „dubla”, o reușită fiind din penalty, iar Ene a înscris și el din lovitură de pedeapsă. Scorul a luat proporții în partea secundă, când Voluntari a mai primit un penalty, transformat de Zaharia. Astfel, la fel ca în testul cu Săgeata, Vâlcea  a încasat un sec 1-4, rezultate care nu confirmă deocamdată obiectivul pentru sezonul următor. La Voluntari au evoluat și trei jucători care au trecut pe la Vâlcea: Lircă, Botaș și Ad. Bălan. De la CSM au lipsit Izvoranu, care este ușor accidentat, dar  și Ov. Popescu și Mihai, învoiți.

În ciuda rezultatelor slabe din amicale, antrenorul vâlcenilor, Erik Lincar este convins că lucrurile se vor schimba la meciurile oficiale. În cadrul acestui cantonament de la Brașov ne-am atins scopul din punct de vedere fizic, așa cum ne-am propus. Păcat că am câștigat o singură partidă din cele patru pe care le-am jucat. Suntem și noi dezamăgiți dar cred în valoarea acestei echipe, sunt convins de ceea ce spun. Vor urma trei zile de pauză după care fotbaliștii vor veni cu un nou suflu și cu plăcearea de a juca fotbal și de a se antrena. Trebuie să eliminăm greșelile personale care au fost decisive în meciurile amicale pe care le-am jucata spus pe siteul clubului, antrenorul Lincar.

CSM: Fejer – Deaconescu, I. Stoica, Cucui, Briceag – Câju, V. Munteanu II, Geantă – Ad. Popa, Codin, C. Neagu. Au mai jucat: D. Popescu, Samson, Stana, NKongue, Ionescu, Pițian, Ov. Popescu, D. Dumitrașcu.

Voluntari: Hînțescu – C. Roșu, Poverlovici, Mitache, Maxim – Rădoi, Todoran – G. Deac, M. Ene, Călințaru – Voduț. Au mai jucat Botaș – Crăciun, Lircă, Barbu, B. Vasile, M. Vasile, Zaharia, Ad. Bălan și Tudorică.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă