CSM a început cantonamentul din Zăvoi cu 26 de jucători în lot

CSM a început cantonamentul din Zăvoi** cu 26 de jucători în lot

Jucătorii de la CSM Râmnicu Vâlcea au intrat de astăzi în cantonament centralizat în Zăvoi, perioadă de pregătire care va dura până pe 30 ianuarie.

În lotul pentru cantonament au fost cooptați cei trei jucători noi veniți până acum, A. Popescu, Neacșu și Staicu, juniorii A. Marin, Rizea, M. Ion, Piscanu și Preda, dar și Eremia, revenit de la „satelit”. Singurul jucător incert pentru perioada de cantonament este Denis Dumitrașcu, căruia, la vizita medicală, i s-au găsit ceva probleme la inimă. Dumitrașcu va fi trimis marți pentru un set de analize amănunțite la Sibiu, iar după aflarea rezultatelor, se va lua o decizie în privința sa.

Portarul Sorin Popescu (29 ani), originar din Horezu-Vâlcea, a revenit la echipă după jumătate de an, în care nu a avut angajament și s-a ocupat de tratamentul unei accidentări mai vechi. Fundașul stânga Alin Neacșu (20 ani), originar tot din Vâlcea, privine de la Liberty Oradea, dar a evoluat în ultimele două sezoane în Liga a III-a, la Sebiș. Atacantul Marius Staicu (27 ani) a fost golgeterul Reșiței în urmă cu un sezon, iar în toamnă a jucat la Pâncota. 

În pregătiri ar putea ajunge zilele următoare și atacantul Fabian Himcinshi (21 ani), disponibilizat în această iarnă de FC Caransebeș.

În perioada cantonamentului, CSM va disputa doar două jocuri amicale, pe 28 ianuarie cu SCM Argeș și pe 30 ianuarie cu Atletic Bradu.

Stagiul din Zăvoi este dedicat în special pregătirii fizice, capitol la care Vâlcea a suferit cumplit în prima parte a sezonului, după un cantonament efectuat la Brașov.

Lot CSM cantonament:

Portari: A. Popescu, D. Popescu, Prvulovic
Fundași: Samson, I. Stoica, Pîrvulescu, Eremia, Rizea, Deaconescu, Dumitrașcu, Al. Ionescu, Neacșu, A. Marin
Mijlocași: M. Ion, Vl. Munteanu, Iordache, Ov. Popescu, Piscanu, D. Preda,
Atacanți: Ad. Popa, Melcea, Ov. Mihai, Konyeha, Staicu, Codin, B. Geantă.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă