Csik spune că jucătorii Olimpiei urmează un „program strict, de cantonament”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 15:38 Pregătiri, amicale
Csik spune că jucătorii Olimpiei** urmează un

Întrebat despre cum decurg pregătirile din cantonamentul de la 1 Mai, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik a răspuns scurt, fără multe floricele: „Avem un program strict, de cantonament”. Rugat să detalieze, Csik a mai spus apoi mai multe despre ce se petrece în stațiunea bihoreană.

Marți de exemplu, în prima zi plină a cantonamentului, cei 25 de jucători au avut în program trei antrenamente, o înviorare de 30-40 de minute, un antrenament fizic, constând în alergări și unul de forță încheiat cu un cadou, adică jucătorilor li s-a oferit și mingea pentru câteva minute.

Miercuri au fost programate două antrenamente, cele principale, iar joi, băieții au avut în program un prim antrenament tare după care, după amiaza, au urmat un program mai lejer de relaxare.

Vineri, sâmbătă și duminică se reia ciclul menționat anterior după care, în ultima zi a săptămânii, după masa de prânz toată lumea se întoarce acasă.

În ce privește condițiile, lumea este mulțumită de ofertă, masă, cazare, condiții de refacere (masaj, saună, bazin). Apoi, lângă hotel există un teren de minifotbal cu gazon sintetic, plus unul, de aceleași dimensiuni, amenajat într-un balon, fapt care permite și antrenamente cu balonul. Pregătirile în aer liber, adică alergările, se efectuează pe un platou din apropierea stațiunii. „Zilnic se aleargă minimum 10 kilometri”, a spus antrenorul Csik.

După toate acestea, adică după antrenamente și masă, urmează binemeritata odihnă. Am amintit, mai sus că la pregătiri participă 25 de jucători. Al 26-lea, Ervin Zsiga, operat în decembrie de menisc, urmează un program separat, cu alergări ușoare pe bandă, gimnastică și fizioterapie etc.

Cam atât despre cantonamentul Olimpiei. Despre meciuri de săptămâna viitoare când formația sătmăreană are programate patru amicale.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 15:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă