Csik cere sprijinul suporterilor: „Să punem presiune de la început și să nu le dăm nicio șansă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Mar. 2014, 14:11 Actualizat: 20 Mar. 2014, 14:12 Pregătiri, amicale
Csik cere sprijinul suporterilor:  „Să punem presiune de la început și să nu le dăm nicio șansă”

Olimpia Satu Mare joacă vineri de la ora 16 acasă cu FC Olt. Un meci considerat a fi extrem de important în bătălia pentru play-off dacă ținem cont că cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasament. După victoria obținută la Motru, Olimpia Satu Mare a urcat pe locul 5 în clasamentul Ligii a II-a cu 25 de puncte, în vreme ce oltenii, după succesul neașteptat, 1-0 cu ASA au acumulat 24 de puncte și ocupă poziția a 7-a.

Conștient că adversarul va veni să se agațe de orice șansă la Satu Mare, antrenorul Olimpiei Tibi Csik face un apel la suporteri să vină în număr mare la stadion pentru a-și susține favoriții.

„Am demonstrat până acum că de la Satu Mare se câștigă greu puncte. Avem suporteri minunați iar susținerea lor e importantă pentru noi. Trebuie să punem presiune de la început pe adversari și să nu le dăm nicio șansă” a spus Tibi Csik care de azi și-a băgat jucătorii în cantonament. „Ne așteaptă o săptămână de foc așa că orice detaliu contează”, a mai subliniat Csik.

Elevii antrenorului Tiberiu Csik țintesc cele trei puncte puse în joc după ce în partida tur scorul a fost 0-0. „Este foarte important să câștigăm vineri, s-ar liniști și apele dacă victoria ar fi de partea noastră. Este un meci foarte important și tocmai de aceea am fost foarte atenți și la antrenament să iasă totul bine deoarece trebuie să învingem, iar de azi am intrat în cantonament. Fiecare echipă își dorește victoria, dar noi avem avantajul că jucăm pe teren propriu și, încă o dată spun, sper ca cele trei puncte puse în joc să rămână acasă”, a declarat antrenorul Olimpiei.

În programul de pregătire pentru meciul cu slătinenii, Olimpia a susținut marți, pe terenul Mobila, un meci amical cu liderul Seriei B din Liga a IV-a, Someșul Oar. Rezultatul amicalului a fost 1-1, pentru echipa din Liga a II-a deschizând scorul Faur, în minutul 35. Au evoluat pentru Olimpia: Miron – Sabău, Mureșan, Domuța, Szalkai, Lemac, Roghină, Micaș, Zsiga, Faur și Feier. Au mai intrat: Șuta, Kinczel, Roatiș, Rus și Lupu.

Sursa: Gazeta Nord-Vest

Foto: Adam Kiss

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Mar. 2014, 14:11 Actualizat: 20 Mar. 2014, 14:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă