Csik a luat 23 de jucători în cantonamentul de la 1 Mai!

Marius ANGHEL 27 Jan. 2014, 17:27 Pregătiri, amicale
Csik a luat 23 de jucători** în cantonamentul de la 1 Mai!

După antrenamentele și meciurile amicale de pe parcusul săptămânii trecute, antrenorii și conducerea Olimpiei au definitivat lotul cu care gruparea sătmăreană a plecat astăzi la prânz în stagiul de pregătire care va avea loc în stațiunea 1 Mai.

Din lot fac parte 23 de jucători, mult mai puțini în comparației cu anii precedenți când în cantonament plecau 35-40 de jucători.

Dar iată lotul care se va pregăti în cantonamentul de la 1 Mai:
– portari: Miron, Șuta, Anca;
– fundași: Munteanu, Bălău, Țoca, Ene, Fl.Mureșan, Sabău, Iuhas;
– mijlocași: Gavrilescu, Villand, Schwarckopf, Dragoș, Zsiga, Micaș, Kinczel, Roghină, Roatiș;
– atacanți: Bujor, D.Lemac, Feier, Ciprian Prodan.

În lot este un singur jucător nou, fundașul Bogdan Țoca (22 de ani), venit prin filiera FC Bihor. Dar, în funcție de discuțiile cu cei de la Unirea Dej, în lot ar putea fi incluși Faur și Rus, decizia urmând să fie luată în luni dimineață. S-a renunțat la Ungureanu, venit de la Astra Giurgiu, echipă pentru care a jucat doar un singur meci, și acela în primele faze ale Cupei României.

În lot apare și mijlocașul Ervin Zsiga, operat în decembrie, la cei doi genunchi, pentru leziune de menisc. El va urma însă un program separat de antrenament, de recuperare, urmând ca maximum într-o lună să revină la un program normal de pregătire.

Trei dintre jucătorii Olimpiei, Molnar, Moș și Marinaș, care nu se regăsesc în lotul pentru sezonul de primăvară, vor fi împrumutați, până la vară, la divizionara C, FC Zalău.

Jucătorii vor fi însoțiți la 1 Mai de antrenorii Tiberiu Csik, Mircea Bolba și Ovidiu Suciu.

Olimpia cadeți – Someșul Oar 1-4 (1-0)

Sâmbătă, pe zăpada de pe terenul Mobila, cadeții Olimpiei, ba mai degrabă juniorii plus 3 jucători din primul lot, au întâlnit pe Someșul Oar, echipa de pe primul loc din seria B a Ligii a IV-a.

Olimpia a condus la pauză cu 1-0, gol Feier, dar după pauză Someșul, cu jucători mai rutinați, a marcat 4 goluri și a terminat învingătoare partida, scor 4-1.

Pentru Someșul au marcat: Tripon, Berci 2, Lihet.

Olimpia: Anca – Socaciu, Dunca, Paul Cr. Sabău, Ionescu, Donca, Roghină, B.Lemac, Feier, Ciocotișan/Pop Patric, Gulya.
Someșul: Dobrai – D.Botoș, Sălăgeanu, Kirner, Pintea, Nagy, Puț, Cădar, Tripon, Endy, Berci/Todor, Ștef, Pop, Marian, Toma, Silaghi, Lihet.

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 27 Jan. 2014, 17:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă