CS Zlatna se reunește azi! „Avem nevoie de jucători de valoare pentru a evita retrogradarea”

16 Jan. 2012, 12:45 Pregătiri, amicale
CS Zlatna se reunește azi!**

Unica reprezentanta a Ligii a III-a din județul Alba, CS Zlatna, strigă astăzi adunarea. Prima ședință de pregătire din 2012 a fost fixa fixată în acestă după amiază, cu începere de la ora 15.00.

Finalul de tur s-a încheiat prost pentru elevii lui Dorel Mureșan, ce au iernat pe penultimul loc al clasamentului, după ce în prima parte a sezonului au acumulat doar 9 puncte. „Aurarii” au renunțat în intersezon la șapte dintre jucători: P. Dragomir, R. Brie, P. Brie, Burz, V. Darjan, Ungureanu și Neamț, toți fiind anunțati să nu se mai prezinte la reunire.

„Suntem în căutări, avem nevoie de jucători de valoare pentru a evita retrogradarea. Urmează să întărim lotul, cred în salvare și sper să ne îndeplinim obiectivul”, anunță Dorel Mureșan, antrenorul grupării de pe Ampoi.

Pe lista posibilelor achiziții se regăsesc I. Grozav (FC Unirea Alba Iulia), G. Toma (Corona Brașov), H. Marian și A. Miclea (Europa Alba Iulia), dar și jucători de la Arieșul Turda sau Unirea Florești, două nume de la ultima grupare fiind fundașii Morar și Cocoară.

În această săptămână va fi efectuată și vizita medicală, primul joc amical fiind miercuri 1 februarie cu Unirea Alba Iulia, pregătirea cuprinzând și un cantonament centralizat de 10 zile, începând din 30 ianuarie, la hotelul de la stadionul „Minaur”.

Articol scris de Lucian DANCIU

16 Jan. 2012, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă