CS Universitatea a revenit din Antalya!

Marius ANGHEL 27 Jan. 2014, 17:47 Pregătiri, amicale
CS Universitatea a revenit din Antalya!

Lotul liderului din Liga a II-a, seria 2, CS Universitatea Craiova, a revenit aseară în țară încheind primul stagiu de pregătire din Antalya.

Vremea rea din Turcia le-a stricat planurile antrenorilor de la CS Universitatea Craiova. După ce amicalul cu Yonsei (Coreea de Sud) a durat doar 30 de minute, ploaia și vântul care nu s-au oprit deloc i-au determinat pe Ovidiu Stângă și staff-ul său să „comande” pentru ieri-dimineață un antrenament în sala de forță a hotelului unde au fost cazați.

Aseară lotul a revenit în țară, iar după o zi de pauză, jucătorii se vor întoarce la antrenamente, care vor avea loc în Craiova timp de o săptămână. Apoi se va pleca în al doilea cantonament din Turcia.

Pe de altă parte, juniorii de la CSU au plecat într-un cantonament la Herculane, care va debuta astăzi și se va încheia duminică. Delegația este condusă de profesorul Nicolae Zamfir,  șeful centrului de copii și juniori al CSU. Din staff-ul tehnic care va efectua deplasarea mai fac parte antrenorii Daniel Mogoșanu, Nelu Petrișor și Dan Păsărin.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 27 Jan. 2014, 17:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă