CS Universitatea a încheiat cu remiză stagiul în Prahova

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Aug. 2013, 14:08 Actualizat: 19 Aug. 2013, 14:09 Pregătiri, amicale
CS Universitatea  a încheiat cu remiză stagiul în Prahova

Cele două meciuri amicale disputate de CS Universitatea Craiova în cantonamentul de la Prahova s-au terminat la egalitate. După un 1-1 la Câmpina cu formația locală, FCM, a urmat sâmbătă dimineața o remiză albă contra unei echipe din Liga a II-a, Unirea Slobozia, într-un amical disputat la Brazi.

Erik Lincar a folosit urmatoarea formulă: Brac – Cârjă, Ljubinkovic, Scarlat, Velcovici – C. Bardu, A. Ionescu, Dragalina, Precup, Ganea – Voinea. În repriza a doua au mai jucat: Irimia – Pătrașcu, Stancu, Oprița, Pârvu, Dragicevic, Sin, Dragu, Vișan, Gado.

De partea cealaltă, Adrian Mihalcea a mizat pe: Dobre – Tudorache, Soare, Panait, Toma – Roșu, Macare, Mihai, Dedu – Jianu, V. Gheorghe. Pe parcursul reprizei secunde au mai evoluat: Baruch – Ivașcă, Lazăr, Ibrian, Florea, Popescu, D. Gheorghe, Antoniev.

La finalul partidei de la Brazi, care a coincis cu încheierea celui de-al treilea cantonament al verii, Gabriel Velcovici a delcarat: „Mă bucur că am trecut cu bine peste cele trei stagii de pregătire. A fost o perioadă grea, dar necesară având în vedere că suntem o echipă nouă, nu ne cunoșteam între noi. Relațiile de joc au început să se închege și, sunt convins, de la meci la meci vom arăta din ce în ce mai bine. Revenim în Craiova după o perioadă atât de lungă în care am stat în cantonamente, cu siguranță vom arăta o formă mai bună în amicalul cu CS Mioveni. Publicul craiovean este dornic de fotbal și vrea ca noi să revenim în Bănie cu victorii”.

De săptămâna aceasta, alb-albaștrii se vor pregăti în Bănie, primul antrenament fiind programat mâine după-amiază, pentru ca vineri să se dispute pe „Ion Oblemenco” amicalul cu CS Mioveni.

Astăzi, la prânz, este programată o conferință de presă, în care vor fi prezentați trei foști jucători ai Științei care au fost deja instalați în staff-ul clubului.

Astfel, Ovidiu Stângă va fi șeful scouterilor, ocupându-se de toate probleme legate de centrul de copii și juniori, Silvian Cristescu urmează a îndeplini o funcție de conducere, iar Cornel Papură va fi antrenorul echipei secunde a clubului, care va evolua în Liga a IV-a.

Articol scris de Cosmin STAICU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Aug. 2013, 14:08 Actualizat: 19 Aug. 2013, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă