CS Otopeni și-a stabilit programul de pregătire! Ilfovenii își încarcă bateriile la Ciuta și în Antalya

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 13:34 Pregătiri, amicale
CS Otopeni și-a stabilit programul de pregătire!** Ilfovenii își încarcă bateriile la Ciuta și în Antalya

Echipa pregătită de Viorel Ion a ajuns la final de vacanță. Astfel, conducerea clubului CS Otopeni a stabilit programul de pregătire al echipei pentru această iarnă, dar și lista jucătorilor care nu mai fac parte din planurile de viitor.

Reunirea ilfovenilor va avea loc pe data de 14 ianuarie, la Otopeni fiind așteptați următorii jucători: Bucuroiu, Pânzaru (portari), Dumitrescu, Vlaicu, Vătavu, Răvoiu, Călin, Antoche, B. Dumitru (fundași), Bardu, G. Ion, Ghiță, Roman, Dedu, Marcu, Pană, Otvoș (mijlocași), Pârvu, Bucă, Pălimaru, S. Radu (atacanți).

Dacă Valentin Alexandru, Adrian Neagoie și Florin Manea au părăsit gruparea ilfoveană imediat după finalul turului, CS Otopeni urmează să se despartă și de alți jucători în această pauză competițională. Oltean, Panait, Stroie și M. Dumitru își vor căuta echipe, în timp ce Ciprian Iliescu a fost exclus din lot.

Dintre jucătorii ce sunt așteptați la reunir, cel mai probabil, Antoche și Silviu Radu vor fi împrumutați la alte echipe. Conducerea tehnică și administrativă caută soluții pentru completarea posturilor deficitare prin aducerea a cinci jucători, dintre care trei să fie sub vârsta de 21 ani.

Se vor pregăti la Ciuta și în Antalya

Perioada de pregătire va fi împărțită în două stagii specifice. Acumulările fizice vor avea loc la Ciuta, timp de o săptămână, între 21 și 28 ianuarie. Al doilea stagiu de pregătire, cel dedicat meciurilor amicale, se va desfășura în Antalya, unde CS Otopeni va fi cantonată din 30 ianuarie până în 19 februarie.

După întoarcerea din Turcia, până la startul returului din 9 martie, ilfovenii vor susține mai multe partide de pregătire cu adversari care urmează a fi desemnați.

Sursa: CS Otopeni

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 13:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă