CS Otopeni a refuzat să joace cu FC Argeș de teamă să nu ia rubeolă

06 Mar. 2012, 15:22 Pregătiri, amicale
CS Otopeni a refuzat să joace cu FC Argeș** de teamă să nu ia rubeolă

Problemele medicale care au afectat lotul lui FC Ar­geș în ultimul timp au băgat spaima și în adversarii alb-violeților. Jucătorii lui Viorel Dumitrescu trebuiau să întâlnească sâmbătă, în meci amical, pe CS Oto­peni, echipă din seria a întâi a ligii secunde.

Vineri după amiază, oficialii echipei de la aeroport i-au anunțat pe conducătorii alb-violeți că amicalul nu va mai avea loc. Motivul invo­cat de ilfoveni a fost că nu vor să intre în contact cu fotbaliștii lui Viorel Dumitrescu, după ce Wallace, Ionescu și Fundulea au fost diagnos­ti­cați cu rubeolă. Piteștenii au înțeles temerile adversarilor și nu au a­vut nimic de obiectat. Pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare până pe 17 martie, când va începe returul, oficialii clubului din Trivale au încercat să găsească un adversar.

Salvarea a venit din partea ce­lor de la Atletic Bradu, care i-au convins pe cei de la FCM Târgoviște să vină la Pitești pentru a juca cu FC Argeș. Confruntarea cu echipa de Liga a III-a a fost câștigată de alb-violeți, care s-au impus cu 1-0. U­nicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de atacantul A­dri­an Dulcea.

Pentru FC Argeș au evoluat Rusandu – Răuță, Lisandru, Soare, Briceag – Alin Popa, Cârstoiu, Bazzi, Manole – Dulcea, Stănescu. Pe parcurs au mai intrat Beuran, Niculae, Andrei Cristian, Negoiță și Tudor.

Dumitrescu: „Ratăm foarte mult”

Deși echipa lui a reușit să se impună doar la diferență de un gol în amicalul cu echipa de Liga a III-a FCM Târgoviște, antrenorul lui FC Argeș, Viorel Dumi­tres­cu, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor lui. Tehnicianul piteștean a ți­nut să le mulțumescă adversarilor că au acceptat să joace cu echipa sa.

Viorel Dumitrescu a avut și unele nemulțumiri din ca­uza atacanților, care nu se concentrează în fața porții: „Vreau să le mulțumesc celor de la FCM Târgoviște că au acceptat să joace cu noi, meciul fiind posibil și datorită prieteniei dintre con­ducerea de la Bradu și FCM Târgoviște. A fost un joc bun pentru noi, dar ceea ce mă ne­mulțumește este că ratăm din nou foarte mult. Am avut trei ocazii mari ratate în prima repriză și cinci ocazii foarte mari în repriza secundă. Jucă­to­rii trebuie să înțeleagă faptul că în campionat nu ne vom întâlni cu multe ocazii, iar noi trebuie să fim mult mai atenți la finalizare. Este greu să joci pe o asemenea vreme, pentru că vântul a bă­tut cu mare putere. Sper ca, până la startul re­turului, vremea să se mai încălzească”.

Sursa: Curierul Zilei

06 Mar. 2012, 15:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă