CS Oșorhei s-a întors de la Poiana Brașov cu o victorie și un egal

Marius ANGHEL 25 Jul. 2013, 12:56 Pregătiri, amicale
CS Oșorhei s-a întors de la Poiana Brașov** cu o victorie și un egal

CS Oșorhei și-a încheiat perioada de pregătire centralizată efectuată la Poiana Brașov. Cantonamentul a durat 10 zile, perioadă în care echipa antrenată de Cosmin Bodea a disputat și două jocuri de verificare.

În prima partidă amicală, CS Oșorhei s-a impus cu scorul de 4-1 în fața formației FC Ghimbav (Liga a IV-a, Brașov). Golurile echipei bihorene au fost marcate: Ember, Gego, Ardelean și Horvath.

În cel de-al doilea joc de pregătire, bihorenii au remizat cu o altă grupare din Liga a 4-a, Sepsi Sf. Gheorghe (Covasna), scor 2-2. Golurile de această dată au fost reușite de Popescu și Ember.

„Sunt mulțumit de modul în care băieții au răspuns cerințelor, însă va trebui să ne compeltăm lotul cu încă trei sau patru jucători, pe care, din păcate până acum, nu am reușit să-i aducem. Mă gândesc în special la jucătorii sub 21 de ani”, a declarat, la întoarcere, Cosmin Bodea, antrenorul echipei CS Oșorhei.

Sâmbătă, de la ora 11, CS Oșorhei va disputa un alt meci de verificare, primul acasă, pe terenul de la Alparea, urmând să întâlneacsă formația arădeană CS Ineu.

Gruparea din Oșorhei va disputa primul meci oficial din noul sezon miercuri, 31 iulie, când va întâlni în turul II al Cupei României formația FC Hidișelul de Sus, revelația competiției.

„Noi avem alte obiective decât Cupa României, însă nu ne vom da la o parte să ne calificăm mai departe în această competiție. Vom avea miercuri primul test oficial al sezonului, meci numai bun ca să vedem potențialul de moment al echipei”, a precizat Alex Krenek, președintele clubului din Oșorhei.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 25 Jul. 2013, 12:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă