CS Oșorhei are 20 de jucători în cantonamentul de la Băile Felix

Marius ANGHEL 24 Jul. 2014, 14:15 Pregătiri, amicale
CS Oșorhei are 20 de jucători** în cantonamentul de la Băile Felix

Lotul echipei bihorene de fotbal CS Oșorhei se află în cantonament la Băile Felix. Sub comanda antrenorului Rudy Kovacs se pregătesc 20 de jucători. „Efectuăm două antrenamente pe zi, unul în sala de forță sau în Pădurea din Băile Felix, cel de-al doilea, pe teren, la Oșorhei sau Alparea”, a declarat Rudy Kovacs.

Dacă la reunirea lotului s-au prezentat doar 13 jucători, câțiva dintre ei plecând de la echipă, cum este cazul lui Ganea, Mladoniczky și Boneta, acum CS Oșorhei a deplasat în cantonament 20 de jucători. Noutățile sunt Lavrincsik, Ungur (CSC Sânmartin), Turcan (CF Bihorul Beiuș), Giura (FC Hidișel) și Laszlo Zoli (FC Paleu).

„Nu m-am decis asupra menținerii în lot a tuturor”, a adăugat Rudy Kovacs, care a precizat că perioada de pregătire centralizată de la Băile Felix se va încheia vineri, 1 august, și va cuprinde și meciul de Cupa României cu CSC Sânmartin, programat miercuri, 30 iulie, de la ora 17:30, pe stadionul Luceafărul din Sânmartin.

Lotul de jucători al echipei CS Oșorhei aflat în cantonament:

Cosmin Hava și Emil Sere – portari;
Turcan (venit de la CF Bihorul Beiuș), Pop Șerban, Alex Pintea, Răzvan Teșan, Andrei Mălai, Marcel Hering și Ladik Lavrincsik (de la CSC Sânmartin) – fundași;
Alin Moise, Andrei Magda, Ember, Cr. Andor, Lucian Junc, Mădălin Trip, Sorin Ungur (CSC Sânmartin) – mijlocași;
Ov. Popa, Razvan Giura (de la FC Hidișelul de Sus), Sorin Ban și Laszlo Zoli (FC Paleu) – atacanți.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 24 Jul. 2014, 14:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă