CS Oșorhei a plecat la Stâna de Vale cu trei noutăți în lot!

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 12:28 Pregătiri, amicale
CS Oșorhei** a plecat la Stâna de Vale cu trei noutăți în lot!

Echipa bihoreană de fotbal CS Oșorhei a urcat luni, la miezul zilei, la Stâna de Vale, unde lotul antrenat de Cosmin Bodea va efectua prima parte a pregătirii centralizate.

Ultimele noutăți sunt Axene, jucător clujean, care a evoluat ultima dată la Europa Alba Iulia și portarul Sergiu Ghilea, venit de la Luceafărul. De asemenea, Victoraș Dobrescu a ajuns la un acord cu trupa din Oșorhei.

Cosmin Bodea a deplasat la Stâna de Vale un lot format din 23 de jucători. „Toți jucătorii care au plecat în cantonament sunt legitimați la CS Oșorhei, inclusiv Sergiu Ghilea, Axene și Victoraș Dobrescu”, a spus Cosmin Bodea.

„Vom face o pregătire montană bună care, combinată cu cea de la Băile Felix, ne va conferi o stare fizică optimă pentru returul campionatului. Suntem la șapte puncte de primul loc, nu avem ca obiectiv promovarea, însă vom lupta pentru acest deziderat atâta timp cât vom avea șanse matematice. Pregătirea de iarnă este primordială pentru un retur bun”, a mai declarat tehnicianul.

Echipa CS Oșorhei va rămâne la Stâna de Vale până pe 10 februarie după care va urma a doua parte a pregătirii centralizate, la Băile Felix.

Până la startul returului CS Oșorhei va disputa mai multe jocuri amicale după cum urmează: 16 februarie, în Ungaria, la Gyula cu Damila Măciuca; cu Luceafărul, pe 20 februarie, Gyula Termal (23 februarie), Corona (26 februarie) și FC Botoșani (2 martie).

Lotul deplasat la Stâna de Vale de echipa bihoreană de liga a III-a: Fildan, Hava, Sg. Ghilea și Danciu – portari; Fitero, Pintea, Pop Șerban, Morar, Ștefănuț, Lupuț, Toma și Nistor – fundași; Galea, Magda, Todea, Ember, Moise, Andor, Ban și Axene – mijlocași; Blănaru, Lupașcu și Dobrescu – atacanți. Staff tehnic: Cosmin Bodea (antrenor principal), Viorel Domocoș (antrenor secund), Nicolae Petre (antrenor de portari).

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 12:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă