CS Oșorhei a intrat în cantonament la Poiana Brașov!

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 13:12 Pregătiri, amicale
CS Oșorhei** a intrat în cantonament la Poiana Brașov!

Lotul echipei de fotbal CS Oșorhei se află în cantonament la Poiana Brașov. Gruparea condusă de Cosmin Bodea urmează să stabilească mai multe jocuri de verificare pe parcursul perioadei de pregătire.

Singura noutate din lot o reprezenta, la plecare, Horvath, jucător provenit de la U Cluj. De altfel, Bodea nu a deplasat decât 14 jucători în „Poiană”, însă acestora li s-au adăugat în cursul zilei de sâmbătă atacanții Gheorghe Popescu, Alex Gego și Ciaca (Sănătatea Cuj) dar și fostul internațional de juniori, mijlocașul dreapta Condrea (20 de ani, provenit de la Astra Giurgiu).

Lotul aflat în perioada de pregătire centralizată arată, deocamdată, astfel: Hava și Sergiu Ghilea – portari; Pintea, Pop Șerban, Lupuț, Morar și Axene – fundași; Magda, Todea, Andor, Ember, Sorin Ban, Horvath și Condrea – mijlocași; Ardelean, Gego, Ciaca și Popescu – atacanți.

„Sigur, pare un lot subțire din punct de vedere numeric, însă după venirea celor patru cred că vom mai completa lotul cu încă doi trei jucători, pe care nu i-am dus cu noi până când nu au rezolvate toate problemele și au acceptul conducerii”, a declarat Bodea, care este ajutat de secundul Viorel Domocoș și de antrenorul de portari Nicolae Petre. „Cu siguranță, lotul va fi completat cu jucători care fac obiectul unor transferuri către echipa noastră”, a spus și președintele Alex Krenek.

Sursa: eBihoreanul
 

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 13:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă