CS Mioveni se va pregăti la Sinaia și în Bulgaria

Mihai Andries 14 Jan. 2013, 11:04 Pregătiri, amicale
CS Mioveni se va pregăti** la Sinaia și în Bulgaria

Fotbaliștii de la CS Mioveni vor începe as­tăzi pregătirea pentru returul campio­natu­lui. Reu­nirea lotului este programată la ora 10, la sta­dionul de la Mioveni. Antrenorul Flavius Stoi­can a stabilit, în mare parte, programul echi­pei.

Dumitru Olteanu, președin­te­le Consiliului Director, spune că în acest an galben-verzii vor în­ce­pe reconstrucția echipei: „La reunirea lotului vor fi și cîteva noutăți. Vor veni doi-trei tineri din zonă. În mare parte, lotul va fi cam același precum cel cu ca­re am terminat turul. Vor ple­ca și cîțiva jucători. Lista este stabilită, dar îi vom anunța la fa­ța locului pe cei vizați. Anul a­ces­­ta vor face o reconstrucție a echipei. Vrem să formăm o e­chi­pă puternică, cu care vrem să promovăm. Nu vrem ca Liga I să ne mai prindă nepregătiți, ca acum doi ani, și dorim să co­res­pundem rigorilor primului e­șa­lon, din toate punctele de ve­de­re. Este foarte greu să reziști în primul eșalon, dacă nu ai o echipă puternică. Noi am văzut pe pielea noastră și nu vrem să mai repetăm aceleași greșeli”.

Modernizări la stadion

Șeful clubului de la Mioveni spune că se vor face investiții și la baza sportivă: „În vară vom începe modernizarea stadio­nu­lui. Vom schimba gazonul și vom pune instalație de încălzire. Vom acoperi o parte din tribu­ne. Vrem să fim pregătiți din toate punctele de vedere, pentru a reveni în Liga I. Aceste lucrări sînt pe lista de investiții a Con­siliului Local. În februarie se va face bugetul orașului. La înlo­cu­i­rea suprafeței de joc va con­tribui FRF cu 140.00 de euro. Noi am fost selectați, alături de Bacău și Tulcea, în acest progfram susținut de FRF. Turul cam­pionatului următor îl vom juca pe stadionul de la Pitești”.

Fac vizita medicală

După reunirea lotului, gal­ben-verzii vor face miercuri vi­zi­ta medicală la Policlinica Spor­tivă din Craiova. Pe 17 ia­nuarie, antrenorul Flavius Stoi­can a pro­gramat un test pentru a vedea la ce parametri fizici sînt fotba­liștii. Pînă pe 25 ia­nuarie, echi­pa se va pregăti în localitate, la Mioveni și la Ște­fănești. Pe 25 ianuarie, CS Mio­veni va pleca în cantonament la munte. Lo­ca­ția aleasă de con­ducerea clu­bu­lui este Si­naia, unde fotba­liș­tii vor sta pînă pe 2 februarie. După re­ve­nirea din cantona­ment, ju­că­torii vor avea cîteva zile li­bere, după care își vor re­lua antre­namentele pînă la ple­ca­rea în cel de-al doilea canto­na­­ment.

7 zile la Petrich

Acesta va avea loc la ju­mă­ta­tea lunii februarie și va fi e­fectuat în Bulgaria, la Petrich, o­raș înfrățit cu Mioveniul. Arge­șe­nii vor sta în țara vecină timp de o săptămînă, iar conducerea clubului spune că la Petrich sînt condiții bune. „Avem tot ce ne tre­buie acolo: terenuri de antre­na­ment, sală de forță, bazin de recuperare. Petrich este foarte a­proape de granița cu Mace­do­nia, iar în acea perioadă, tem­peratura ajunge la 17-18 grade Celsius. După reunirea lotului, împreună cu antrenorul Flavius Stoican, vom stabili și adversarii pe care îi vom întîlni în amicale. Eu vreau să avem cît mai multe jocuri în picioare înainte de în­ceperea returului”, a declarat Du­mitru Olteanu.

 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 14 Jan. 2013, 11:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă