CS Mioveni, înfrângeri cu Atletic Bradu și Chindia!

Mihai Andries 11 Feb. 2013, 15:11 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a disputat în week-end două meciuri amicale, am­bele fi­ind pierdute de galben-verzi (sco­ruri 0-4 și 1-2). Antre­norii au făcut două echipe dife­r­i­te, pe una arun­când-o în luptă, vineri seara, contra lui Atletic Bradu, iar pe a doua, sâmbătă dimineață, împotriva Chin­diei Târgoviște.

În primul amical după venirea din cantonamentul de la munte, Flavius Stoican a încercat o for­mu­lă de echipă inedită, dorind să vadă la lucru mai mulți jucă­tori nou-veniți, amestecați cu fot­baliști care ar putea fi titulari în re­tur. Ex­perimentul avea să-i cos­­te pe galben-verzi scorul de pe ta­belă înregistrat la final, însă, în același timp, avea să-i edifice pe an­trenori asupra unor jucători, da­că se poate miza pe ei sau vor fi trimiși la echipa a doua. Astfel, în timpul jocului au fost văzuți toți cei trei portari din lot, Ciucă, Popa și Drăgușin. De asemenea, pe teren s-au aflat, de-a lungul celor 90 de minute, nu mai puțin de 9 juniori: Stancu, Dumitrache, Delcea, Ma­zi­lu, Marcu, Popescu, Biceanu, Ia­mandi și Băduleanu, patru dintre ei jucând în tur la echipa a doua.  

De partea cealaltă, antrenorul Cornel Frăsineanu și-a văzut de treabă și a căutat să cristalizeze e­chipa cu care va aborda returul și cu care va spera să promoveze. Au jucat atât veteranii Diță, Șer­ban, Căldăraru, Frăsineanu, Mo­nea, Păvăluță, Velianu, Murinea­nu, Chiriță, cît și copiii Păun, Tă­nas­e, Pătrănoiu, Voinea, Marcu, Andrei, dar și nou-veniții Cîrstea, Ru­­ță sau Boboacă. În prima repri­ză, Păvăluță a marcat două goluri, mai întîi reluând pe colțul scurt o cetrare în fața porții a lui Păun, de pe dreapta, și apoi finalizând din careu, după ce șutul lui Cîrstea a fost respins de portar în față. După pauză, Murineanu a scos un pe­nalti transformat de Velianu, iar An­­drei a închis ta­bela de mar­caj după ce portarul advers a res­pins un balon în față. Pentru Bra­du e al doilea rezultat remar­ca­bil săptă­mâna tre­cu­tă, alb-verzii re­u­­șind să învingă și pe FC Argeș cu 1-0.

Echipele

# Atletic Bradu (repriza I): Olteanu – Diță, Șerban, Căldăraru, Tănase -Pă­un, Frăsineanu, Monea, Pătrănoiu – Păvăluță, Cîrstea.
# Atletic Bradu (repriza a II-a): Ene – State, Velianu, Voinea, Cosmin Po­pa, Murineanu, Augustin Chiriță, Bo­boa­că, Ruță, Anghelina, Marcu. A mai jucat: Andrei.
Antrenor: Cornel Frăsi­nea­nu.
# CS Mioveni (repriza I): Ciucă (30 Popa) – Zaharia, Crețu, Pasăre, Du­mi­trache – Panait, Mazilu, Popes­cu, Bi­cea­nu, Gălan – Vintilă.
# CS Mioveni (repriza a II-a): Popa (60 Drăgușin) – Zaharia, B. Stancu, Pa­­săre, Băduleanu – Delcea, Marcu, Jianu, Iamandi, Gălan – Mendy.
Antrenor: Flavius Stoican. 

Învinși după pauză de Chindia

Al doilea amical disputat de Mioveni în week-end a fost contra Chin­diei Tîrgoviște. Galben-verzii au condus cu 1-0 la pauză, însă, după ce au înce­put să fie făcute schimbările, dîmbovițenii au în­tors re­zultatul par­tidei și s-au impus cu 2-1. Argeșenii au deschis scorul prin Dragalina, a­flat la primul gol și la pri­mul meci de la venirea la Mio­veni, fotbalistul înscriind cu un șut frumos, de la 25 m, după ce a dri­blat doi adversari. Voduț și Șerban au întors scorul pe tabelă. Meciul a fost un nou prilej pen­tru antrenorii gaz­de­lor să-i vadă la lucru pe nou-veniții Ciucă, Dragalina, Ayza, dar și pe ceilalți jucători din lot cu care se va aborda returul.

CS Mioveni: Ciucă (45 Popa)  – Cotigă , Olteanu (10 Pa­săre), Stoica (70 Crețu), Dumitrache (70 Băduleanu) – Mazilu, Boboc (70 Panait), Năs­­­tăsie, Stancu (70 Gălan), Dragalina (70 Biceanu) – Ayza (70 Simion).

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries 11 Feb. 2013, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă