CS Mioveni începe pregătirea de la Cheile Grădiștei cu zece jucători noi în lot

Marius ANGHEL 23 Jan. 2017, 11:26 Pregătiri, amicale
CS Mioveni începe pregătirea de la Cheile Grădiștei** cu zece jucători noi în lot

CS Mioveni intră de astăzi, pentru o perioadă de zece zile, într-un cantonament montan la Cheile Grădiștei.

Jucătorii lui Alexandru Pelici vor susține în acest stagiu de pregătire centralizată și două partide de verficare, primele din această iarnă.

Astfel, pe 1 februarie, se va juca cu Olimpic Cetate Râșnov, ocupanta locului 11 din Seria 1 a Ligii 3, iar pe 3 februarie cu ASF Zărnești, a treia clasată din Liga a IV-a Brașov.

La munte vor urca, pe lângă jucătorii care au făcut parte din lot în prima parte a sezonului Ligii 2, și șase juniori de le echipa a doua și patru jucători veniți în probe: Andrei Neagoe, Alexe, Cosmin Piscanu și Ionuț Burnea.

CS Mioveni II s-a reunit pe 19. Urmează vizita medicală

În altă ordine de idei, echipa secundă a celor de la CS Mioveni, s-a reunit, săptămâna trecută, pe 19 ianuarie, iar în această perioadă se pregătește pe plan local. Astăzi și mâine, jucătorii de la CS Mioveni II vor face vizita medicală și, tot în această săptămână, vor avea loc și două partide de verificare, cu Atletic Bradu, pe 26 ianuarie, și cu AS Colibași, pe 28 ianuarie.

În perioada 9 februarie – 18 februarie, se va merge în cantonament montan, cel mai probabil la Sinaia. După cantonament, până la începerea campionatului, se vor mai juca alte patru meciuri amicale.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 23 Jan. 2017, 11:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă