CS Ineu a avut 33 de fotbaliști la reunire. Sculici mai așteaptă cel puțin un atacant

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Jan. 2015, 17:22 Actualizat: 13 Jan. 2015, 17:23 Pregătiri, amicale
CS Ineu a avut 33 de fotbaliști la reunire.  Sculici mai așteaptă cel puțin un atacant

Vacanța a luat sfârșit la CS Ineu. După o scurtă ședință, Cristian Sculici a condus un prim antrenament în noul an și a avut destul „material” la dispoziție.

Față de fotbaliștii care au terminat turul, minus Hrezdac (motivat până marți), stafful tehnic al zărăndanilor i-au mai avut sub comandă pe Voștinar (revenit din străinătate), Crișan (achiziționat în această iarnă), Mașniță (retras de bună voie pe linie moartă la începutul campionatului), plus juniorii Cizmaș, Jilavu (15 ani), Pușcaș (14 ani), Gavrilă (13 ani).

În această săptămână, zărăndanii vor parcurge etapa de reacomodarea cu efortul cu câte un antrenament zilnic. Totodată, Georgiu et. comp. vor trece și pe la medic pentru vize, iar de luni vor urca la Moneasa pentru un cantonament cu caracter fizic.

„La reunire au fost prezenți 33 de jucători, iar până la finalul săptămânii ar mai putea să apară unul-doi pe lângă Hrezdac. În această formulă lărgită vom și merge la munte. Deocamdată, a rămas problema atacantului, o problemă pe care – însă – am speranțe că o vom rezolva în maxim 3-4 zile”, a precizat Sculici.

Ineul pornește campania de primăvară în deplasare, la Lugoj, având puse deoparte 12 puncte pentru un provizoriu loc 9 în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Jan. 2015, 17:22 Actualizat: 13 Jan. 2015, 17:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă