CS Afumați și-a reluat antrenamentele cu gândul la Liga 1. „Ne vom bate pentru primele trei locuri”. Programul amicalelor, unde va face cantonamentul și prima achiziție

Marius ANGHEL 09 Jan. 2018, 17:09 Pregătiri, amicale
CS Afumați și-a reluat antrenamentele cu gândul la Liga 1.

CS Afumați le-a luat-o înainte primelor trei clasate din fața ei în această iarnă. Echipa pregătită de Vasile Neagu, aflată pe locul 4 în Liga 2, a sunat adunarea mai repede decât Dunărea Călărași, AFC Hermannstadt și Chindia Târgoviște. Ilfovenii și-au reluat, astăzi de dimineață, 9 ianuarie, la baza proprie, pregătirea pentru partea a doua a sezonului cu speranța că pot mai mult și au șansa unei clasări cel puțin pe locul care duce la barajul de promovare în Liga 1.

Tocmai de aceea, Afumațiul nu va face nici multe schimbări în cadrul lotulului în această perioadă de pregătire a părții a doua a campionatului. Pe lângă cei patru jucători la care a renunțat la finalul anului trecut, Victor Căliani (21 de ani, fundaș), Ionuț Baniță (21 de ani, mijlocaș), Constantin Ispir (29 de ani, mijlocaș) și Vasile Nicolae (22 de ani, mijlocaș), Vasile Neagu mai ia în calcul doar o despărțire, însă sigur de această decizie va fi în funcție de ce transferiri va reuși.

Prima achiziție dintre cele patru dorite vine de la Concordia Chiajna

Doi fundași laterali, un mijlocaș stânga și un atacant sunt țintele pe care antrenorul Afumațiului și le dorește în această iarnă. Iar prima achiziție este ca și realizată. Mijlocașul Cristi Novacek (21 de ani), de la Concordia Chiajna, este singura noutate din lotul de 20 de jucători care s-a antrenat astăzi, la reunire.

Pregătirea pe plan local se va face până pe 30 ianuarie, în ziua următoare echipa urmând a-și muta cartierul general la Cheile Grădiștei, până pe 10 februarie. Până atunci vor juca două amicale, în stadiul de la munte sunt programate trei întâlniri, iar după revenirea la Afumați vor mai disputa încă două teste.

„Astăzi a fost reunirea și prima zi de antrenamente, iar ieri am avut o primă serie de jucători trimiși să facă vizita medicală. În fiecare zi vor merge câte cinci jucători la Clinica Sportivă de la Vitan pentru a face testele medicale. Obiectivul rămâne același, nu s-a schimbat, chiar dacă acum suntem pe poziția a patra. Cu siguranță ne vom bate pentru primele trei locuri. Promovarea în Liga 1 este un lucru greu pentru noi, trebuie să recunoaștem asta. Suntem la perioada de reacomodare, după care vom face un stagiu de pregătire, de pe data de 31 ianuarie până în data de 10 februarie, la Cheile Grădiștei. Apoi revenim la București și vom juca meciuri amicale”, a spus, pentru Liga2.ro, Vasile Neagu.

„La capitolul veniri, discuțiile sunt duse la limita rezolvării, dar nu sunt perfectate. Lui Novacek i-am luat deja actele de la Chiajna. Există posibilitatea să ne mai despărțim de încă un jucător pe lângă ceilalți patru de care deja am făcut-o. Decizia nu este luată în proporție de 100 la sută. Dacă vom aduce jucător unde îmi doresc, atunci va mai pleca unul”, a mai spus Neagu.

Adversarii stabiliți pentru meciurile de pregătire:

24 ianuarie – Dacia Unirea Brăila
27 ianuarie – CS Tunari

3 februarie – Olimpic Zărnești
6 februarie – AS SR Brașov
9 februarie – Olimpic Cetate Râșnov

14 februarie – CS Mioveni
17 februarie – Academica Clinceni

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Jan. 2018, 17:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă