Cristi Boldea nu scoate UTA din calculele promovării: „Au și ei șanse!”

Marius ANGHEL 12 Feb. 2013, 12:30 Pregătiri, amicale
Cristi Boldea nu scoate UTA din calculele promovării:**

ACS Poli va întâlni în prima etapă a returului pe UTA, rivala de tradiție a Timișoarei. Deși spre deosebire de bănățeni, arădenii sunt neplătiți de patru luni și încearcă de abia acum să-și seteze un cantonament, Cristi Boldea, golgheterul timișorenilor nu subestimează „Bătrâna Doamnă”.

Boldea (foto, centru) a debutat fulminant pe „Dan Păltinișanu” cu un gol în poarta alb-roșilor, în acel 1-1 din prima etapă a campionatului. Chiar dacă situația e total diferită în cele două tabere, în favoarea timișorenilor, mijlocașul reinventat în atacant crede că partida retur nu va fi nici ea floare la ureche.

„Va fi o luptă crâncenă pentru promovare, nimeni din frunte nu se va da la o parte. Tg. Mureș a făcut transferuri. Fiecare echipă va dori să promoveze. UTA? Fiecare meci este greu, în fotbal nu poate fi ghicit rezultatul de la început. Totuși, arădenii au jucători de valoare. Au și ei șanse de promovare în opinia mea. Va fi un meci și de ambiție, se știe rivalitatea dintre Timișoara și Arad și trebuie să dăm aceeași atenție ca și celorlalte echipe”, a declarat Boldea.

Cantonament de Liga I

Deși a mai fost în străinătate în pregătirea de iarnă și din postura de component al Recașului, Cristi Boldea afirmă că ceea ce a întâlnit în Antalya l-a impresionat.

    „Am fost doar în Serbia în cantonament extern, pentru prima dată am fost acum în Turcia. A fost diferit din toate punctele de vedere: climă, program, vitaminizare. A fost o experiență nouă, acest stagiu ne va ajuta să ne atingem obiectivul, adică promovarea în Liga I! Echipa arată mai bine acum decât în tur. Ne mai așteaptă  o lună de pregătire, acum formația noastră se prezintă mult mai bine. Au venit și doi fotbaliști valoroși, Ovidiu Petre și Dina, au experiență de Liga I și asta ne va ajuta. În Antalya am avut adversari puternici,  cu fotbaliști care au evoluat și în grupele Europa League în această toamnă. Tobol din Kazahstan ne-a pus cele mai mari probleme. Au fost o echipă cu un joc foarte combinativ. Ar fi pe primele locuri în Liga I! Au în componență fotbaliști care cunosc bine jocul, au o viteză de joc crescută”, a mai spus Boldea.

Conform programului Ligii a II-a, partida UTA – ACS Poli va avea loc sâmbătă 9 martie de la ora 11, însă cel mai probabil ora va fi modificată.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 12 Feb. 2013, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă