Cosmin Neagu, noutatea de la reunirea vâlcenilor

Cosmin Neagu,** noutatea de la reunirea vâlcenilor

CSM Râmnicu Vâlcea s-a reunit în această seară, în Zăvoi, însă primul antrenament a fost efectuat pe ploaie. Vâlcenii sunt prima grupare de Liga a II-a care s-a reunit, conducerea clubului dorind ca echipa să fie pregătită fizic în cazul în care CS U Craiova nu va primi drept de promovare și CSM va accede în primul eșalon.

La prima ședință de pregătire nu au fost multe noutăți. Pe lângă mijlocașul ofensiv Enache Câju (CS U Craiova), care semnase deja contractul, singura noutate de la reunire a fost vârful de bandă Cosmin Neagu (22 ani) de la Dunărea Galați. Mâine este așteptat mijlocașul ofensiv Andrei Pușcașu (24 ani) de la Gloria Buzău, iar vineri, aripa stânga Vlad Munteanu II (24 ani), care ultima dată a evoluat la Corona Brașov. 

Nu mai fac parte din lot Matache, Ureche, Lircă, Todea, Danilo și Nicola, dar la reunire au lipsit și Crețu și Cataramă. La finalul săptămânii este așteptată revenirea atacantului Chris Nkongue, camerunezul primind din partea conducerii câteva zile de vacanță în plus. Deși prezent la reunire, Iosif Melcea, operat de ligamente în urmă cu patru luni,  își va relua antrenamentele normale abia peste o lună. Ciprian Tănasă a revenit și el la pregătire după accidentarea la aductori care l-a ținut mult timp pe tușă.

Sâmbătă, Vâlcea va disputa primul amical, la Curtea de Argeș, cu FC Clinceni, echipă care se mută la Pitești. De la începutul săptămânii viitoare, CSM Rm.Vâlcea va pleca în cantonament la Brașov.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă