Corona, victorie grea cu FC Hunedoara!

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 13:51 Pregătiri, amicale
Corona,** victorie grea cu FC Hunedoara!

În disputa cu liderul detașat al a seriei a V-a a Ligii a III-a, FC Hunedoara, Corona a prezentat întregul lot pe care-l are la dispoziție cu excepția portarului Târziu care a fost menajat. Brașovenii s-au impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat de Sorin Marin.

Singurul gol al amicalul disputat pe stadionul din Salonta a fost marcat în minutul 10 de Sorin Marin cu un șut din 8 metri după o pasă a lui Chirciu.

Echipa din Liga a II-a a mai avut câteva situații de a marca, însă niciuna frunctificată. Ene (25) a șutat de la 16 metri în bară, în timp ce Manea și Chirciu (35) și-au pasat reciproc și au pierdut ocazia de a finaliza cu șut și un eventual nou gol. Și hunedorenii au avut o bună oportunitate de a puncta în prima repriză a amicalului, însă Marc a avut o intervenție salvatoare.

La finalul jocului antrenorul hunedorenilor Marius Opric s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi nu însă și de scor. „A fost un joc echilibrat pe care l-am dominat în unele momente. Am avut și noi oportunități bune de a da gol, dar a fost una din zilele în care mingea nu a vrut să intre în poartă. Sunt mulțumit de ce au arătat băieții”, a spus Marius Opric.

Corona Brașov – FC Hunedoara 1-0 (1-0)
Sorin Marin (10)

Corona: Marc – Martac, Ștefan, Damian, Avram – Leonte, Stângă, Fl. Manea, S. Marin – Ene, Chirciu (repriza I). Dănălache – Burlacu, Forika, Avram, Marcăș – H. Popa, V. Munteanu, Dâlbea, Pastor – I. Coman, Marinescu.

FC Hunedoara: A. Ilie – Dosan, Ambruș, Cuciula, B. Roiu – J. Vajda, Vișan – R. Cristian, Făgărașnu, Pepenar – I. Radu.

Mâine, Corona va susține al doilea meci din stagiul de la Băile 1 Mai, atunci când va evolua în compania echipei Hidișel, ocupanta locului III în campionatului local.

FC Hunedoara va pune capăt stagiului de pregătire de la Băile Felix vineri 22 februarie și va susține următorul joc test luna viitoare, sâmbătă, 2 martie, atunci când va înfrunta o altă echipă dintr-un eșalon superior, pe FC Bihor.

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 13:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă