Corona încheie cantonamentul de la Cheile Grădiștei cu un amical! Dănălache va debuta în poarta brașovenilor

Marius ANGHEL 08 Feb. 2013, 11:00 Pregătiri, amicale
Corona încheie cantonamentul de la Cheile Grădiștei cu un amical!** Dănălache va debuta în poarta brașovenilor

Astăzi liderul seriei a II-a a ligi secunde la fotbal, Corona Brașov, încheie stagiul montan de pregătire de la Cheile Grădiștei – Fundata cu un joc amical pe care-l vor susține cu ASF Zărnești ocupanta locului secund în liga a IV-a brașoveană.

Așa cum ne-a declarat directorul sportiv al echipei, Ilie Luca, pregătirea montană a decurs în condiții deosebit de bune, fără probleme majore medical. Acesta ne-a mai declarat că s-a efectuat și ultimul transfer la echipă prin încorporarea portarului Remus Dănălache care revine sub Tâmpa, ultima dată evoluând la CS Mioveni în liga secundă.

După partida de la Zărnești jucătorii vor avea două zile liber, până luni când vor relua pregătirile la baza proprie pentru ca următorul meci amical să aibă loc pe 15 februarie cu divizionara făgărășeană Civitas.

În perioada 17-26 februarie Corona va susține al doilea cantonament la Băile Felix din Oradea unde vor susține o suită de meciuri amicale cu echipe din zonă.

David rămâne la FC Brașov

Alexandru David, zece meciuri în liga I în turul campionatului nu a făcut deplasarea cu echipa în Antalya. O posibilă destinație pentru fundaș ar fi fost Corona. Totuși, conducerea echipei de primă ligă a insistat ca jucătorul să rămână și i-a achitat toate restanțele financiare. „Doresc să joc, sunt la o vârstă în care contează acest aspect, chiar primează în fața factorului financiar. Corona era o variantă, neconcretizată momentan, m-ar fi tentat un transfer pentru că acolo poate aș fi putut să joc constant. Am convenit cu conducerea FC Brașov să rămân la echipă și mă voi pune la dispoziția domnului Szabo când se va întoarce echipa din Turcia”.

Sursa: Bună Ziua Brașov

Marius ANGHEL 08 Feb. 2013, 11:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă