Corona a terminat cantonamentul de la Cheile Grădiștei cu o victorie contra Zărneștiului!

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 15:07 Pregătiri, amicale
Corona a terminat cantonamentul de la Cheile Grădiștei** cu o victorie contra Zărneștiului!

Stagiul montan dela Cheile Grădiștei-Fundata a fost pentru liderul seriei ardelene a ligii a a II-a, Corona, un prilej deosebit pentru încărcarea bateriilor. Stagiul a fost încheiat cu un meci amical în compania ocupantei locului secund al ligii a IV-a „județene” pe un teren acoperit de un strat substanțial de zăpadă. Organizatorii au făcut eforturi uriașe pentru a tasa zăpada pentru a acorda cât de cât condiții de disputarea partidei.

Brașovenii s-au impus cu 2-0 prin golurile înscrise de Bogdan Marinescu în min. 60, când a șutat din 14 metri la colțul lung după o acțiune personală, și în min. 70, când a preluat din mijlocul careului centrarea lui Pastor. În afara acestor două goluri, alte cinci ocazii au fost ratate de Stângă, Coman, Pastor, Ene și Sorin Marin.

Următorul amical al Coronei se va disputa pe 15 februarie cu divizionara C, Civitas Făgăraș, iar pe 17 februarie se va pleca la Băile 1 Mai de la Oradea unde vor susține cinci partide cu echipe din ligile inferioare: 19 februarie cu FC Hunedoara (liga a III-a), 21 februarie cu Crișul Sânandrei (liga IV-a), 24 februarie cu FC Hidisel (liga a IV-a), 26 februarie cu CS Oșorhei (liga III) echipă pregătită de fostul stegar Cosmin Bodea. Pe data de 23 februarie urmează a se stabili un alt adversar.

Corona Brașov – ASF Zărnești 2-0 (0-0)
Teren: Ceuloza Zărnești.A înscris: Bogdan Marinescu (min, 60 și 70)

Corona: Marc (30 Târziu) – Martac, Ștefan, Damian, Marcăș – Horia Popa, Stângă, Manea, Sorin Marin – Coman, Chirciu (repriza I-a). Târziu ( 60 Dănălache), Burlacu, Foriko, Avram, Fizeșan – Sorin Marin, Vlad Munteanu, Dâlbea, Pastor – Marinescu, Ene (repriza II-a). Antrenor: Dan Bona.

Un cantonament deosebit de reușit

La revenirea din cantonamentul de la Cheile Grădiștei, antrenorul Daniel Bona s-a arătat mulțumit de pregătirea montană, de felul cum au răspuns jucătorii la comenzile băncii tehnice.

– S-a încheiat un stagiu important la Cheile Grădiștei. Cum au fost condițiile de pregătire și cum au răspuns jucătorii la perioada cea mai grea a pregătirilor?
– Din capul locului vreau să apreciez condițiile excelente de pregătire pe care
le-am avut la Cheile Grădiștei, toate traseele au fost acoperite de zăpadă, am avut condiții de refacere cu bazine, saună, jacuzi, sală de forță. Dimineața făceam o alergare cu „bucăți” de la 1600 metri la 400. Urma sala de forță și au fost și de 3 ori când pe un platou exersam și cu mingea. Totodată au fost conditii foarte bune de cazare și masă.

– Au fost probleme în rândul jucătorilor?
– Sunt mulțumit că nu am avut nici o problemă cu unele traume ale jucătorilor cum se mai întâmplă uneori, iar toți jucătorii au răspuns foarte bine la ce le-am cerut în pregătire, cu predilecție, pregătirea fizică.

– Ați susținut un singur meci amical, urmează un al doilea stagiu la Băile Felix.
– De la stagiul de pregătire fizică vom trece începând din 17 februarie la al doilea, de data aceasta cel al meciurilor test, amicale.

– Mulțumit de achizițiile făcute în inter-sezon?
– În această perioadă lotul s-a completat cu patru jucători cu experiență, jucători care au evoluat prin prima ligă, Dănălache, Burlacu, Dâlbea și Manea. În acest fel am ajuns să avem un lot cu 9 jucători care au evoluat prin prima ligă iar treisferturi din jucătorii din lot sunt jucători autohtoni, răspunzând la obiectivul că echipa noastră este brașoveană în cea mai mare măsură. Este un colectiv unit și e clar că s-a câștigat evident la forța grupului, practic personal nu-mi este teamă de niciun adversar.

La revenirea de la Cheile Grădiștei, echipa a primit două zile liber, iar în cursul acestei dimineți vor reveni la antrenament, la stadionul Carpați.

Sursa: Bună Ziua Brașov

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 15:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă