Corona a mai bătut o dată Făgărașul, acum la scor

20 Aug. 2012, 17:48 Pregătiri, amicale
Corona a mai bătut o dată Făgărașul,** acum la scor

Un joc bun de pregătire pentru ambele combatante ai căror antrenori au încercat diferite scheme de joc pentru a le folosi în campinatul care se apropie. Corona nu i-a putut folosi pe Florin Stângă și Ion Coman, ușor accidentați, iar făgărășenii au renunțat la Negrean aflat în probe.

Corona așteaptă programarea în Cupa Românei pentru a contacta un alt eventual meci amical.

Antrenorul Adrian Hârlab a declarat: „S-a văzut evident diferența de experiență dintre jucătorii pe care-i pregătesc și cei ai Coronei. Pentru noi a fost un test foarte bun acum cu două săptămâni dinaintea startului campionatului”.

Dan Bona s-a declarat de asemenea, mulțumit de faptul că a avut un partener care s-a lăsat greu învins, opunându-i o dârză rezistență.

CSM Făgăraș- Corona Brașov 0-4 (0-1)

Stadion:Nitramonia Făgăraș. Au înscris: Marinescu (5 și 50), Damian (60), Chirciu (80).

CSM Făgăraș: Neagu – Cristi Băcilă, Sârghi, Săndoi, Onciu, Boghez-Vasâi, Marșavela, Gall-Streza, Þăruș (repriza I-a). Harnagea-Ciocan, Tufar, Motrici, Moțoc-Lup, Vezeteu, Negrean, Colarez-Roșu , Streza (Marsavela) reoriza a II-a. Antrenor: Adrian Hârlab.

Corona: Marc-Martac, Damian, Foriko, Fizeșan-Postolache, Vlad, Stere, Sorin Marin-Chirciu, Marinescu. Au mai evoluat: Ene, Moarcăș, Popa, Leonte, Pasztor, Ștefan. Antrenor: Daniel Bona.

Sursa: Bună Ziua Brașov

20 Aug. 2012, 17:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă