Corona a încheiat cantonamentul de la Băile Felix cu o victorie!

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:10 Pregătiri, amicale
Corona** a încheiat cantonamentul de la Băile Felix cu o victorie!

Corona Brașov a încheiat ieri cantonamentul de la Băile Felix cu un joc amical în compania echipei CS Oșorhei (locul doi în C5). La capătul celor 90 de minute de joc, brașovenii s-au impus cu scorul de 2-0 (1-0), prin reușitele lui Manea și Marinescu. Meciul cu formația pregătită de fostul jucător al Brașovului, Cosmin Bodea, s-a disputat pe un teren sintetic de dimensiuni normale la Salonta.

Corona (prima repriză): Marc – Martac, Forika, Damian, Fizeșan – Chirciu, Dâlbea, Vlad Munteanu, Sorin Marin – Manea, Coman. Corona (repriza secundă): Dănălache – Burlacu, Ștefan, Damian (”67 Forika), Avram – Leonte, Stîngă, Pastor, Marcăș – Ene, Marinescu.

Singurul jucător care nu a putut fi folosit în acest amical a fost mijlocașul Horia Popa, accidentat.

Oficialii Coronei susțin că acest stagiu de pregătire și-a atins scopul, chiar dacă echipa a jucat trei meciuri amicale pe teren sintetic. „Am jucat două meciuri pe terenuri de iarbă și trei pe teren sintetic. Cele mai importante teste din acest cantonament au fost meciurile cu FC Hunedoara și FC Oșorhei, echipe de liga a treia. Important este că ne-am pregătit bine în această perioadă, astfel că cele două stagii de pregătire din această iarnă și-au atins scopul”, a declarat antrenorul Coronei, Dan Bona.

Delegația Coronei a ajuns aseară la Brașov, astăzi jucătorii vor avea liber, iar joi vor reveni la antrenamente la baza proprie.

Sâmbătă, brașovenii vor juca un meci amical cu liderul din B1, Sportul Studențesc.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă