Corcoveanu dă proba finală cu Poli: „Se pregătește bine și e de caracter, să-l vedem și la joc”

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 18:59 Pregătiri, amicale
Corcoveanu dă proba finală cu Poli:**

Adrian Abrudean se poate considera extrem de norocos și asta pentru că după șase zile pline în cantonamentul de la Bekes nu are nici cea mai mică problemă de lot.

„Toată lumea lucrează la capacitate maximă, băieții se implică total la antrenamente, realizând faptul că ne așteaptă un retur complicat. Se știe că e greu să ajungi în frunte, dar e și mai greu să rămâi acolo până la final”, a precizat antrenorul Sebișului.

Acesta este pe cale să completeze „puzzle-ul” lotului cu ultima „peisă”, care se și află deja în curtea Naționalului. Mijlocașul central de picior stâng, Ninel Corcoveanu, care face din viteză și inteligență principalele sale calități, ar putea semna contractul cu gruparea de pe malul Crișului Alb la finalul săptămânii. „E un băiat de caracter, se pregătește bine, dar aș vrea să-l vedem și la joc. Sâmbătă, la amicalul cu Poli, e cea mai bună ocazie să demonstreze că e fotbalistul care ne lipsește din lot, deși, repet, în mare el deja m-a convins”, a spus Abrudean despre fotbalistul de 25 de ani, care în tur a evoluat la divizionara secundă, CS Balotești.

În altă ordine de idei, luni, sebișenii au primit vizita primarului orașului în cantonamentul de la Bekes. „Fiindcă jucătorii erau în program de odihnă, domnul Feieș a discutat doar cu noi, antrenorii. A întrebat din  nou dacă ne lipsește ceva, s-a asigurat că totul e în regulă și ne-a urat încă odată spor la treabă. Sperăm să nu-l dezamăgim, fiindcă știm cât de mult își dorește un rezultat important la finalul acestui sezon”, a încheiat „Știli” Abrudean.

Liderul din C4 pune punct, vineri, stagiului de pregătire centralizat de la Bekes, iar sâmbătă dau piept cu omologii lor din eșalonul secund (seria de Vest).

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 18:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă