Copiii Sportului, primii adversari pentru Fortuna

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 16:22 Pregătiri, amicale
Copiii Sportului,** primii adversari pentru Fortuna

Sub comanda lui Florin Stăncioiu, jucătorii grupării din Liga a III-a, Fortuna Poiana Câmpina au început programul de pregătire centralizată, în cantonamentul de la Izvorani fiind gândit un program cu câte două ședințe de pregătire pe zi și trei partide de verificare.

Astfel, chiar sâmbătă – 18 ianuarie, va avea loc primul meci de „desmorțire”, adversara Fortunei fiind echipa de juniori a clubului Sportul Studențesc, antrenată de Virgil Andronache, aflată și ea în cantonament la Izvorani. Apoi, săptămâna viitoare se dorește disputarea a încă două meciuri amicale, cu Gloria Buzău (pe 22 ianuarie), respectiv Astra 2 Ciorani (pe 25 ianuarie), ambele în aceeași locație – Complexul Olimpic de la Izvorani.

Zilele acestea se mai discută și despre aducerea câtorva jucători, Dinamo propunând alte nume celor de la Fortuna, lotul urmând să mai sufere modificări și „în sens invers”, după meciurile amicale renunțându-se la unii dintre cei 24 de jucători aflați acum în primul cantonament, iar lotul fiind definitivat înainte de plecarea în Antalya, programată pe 2 februarie.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 16:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă