Constantin: „În Antalya trebuie să formăm un schelet de echipă”

03 Feb. 2012, 16:28 Pregătiri, amicale

Echipa severineană a plecat în această dimineață spre București, va înnopta în Capitală, iar mâine dimineață decolează spre Antalya. În autocar au urcat Mihai Ștețca, Mihai Neagoe, Daniel Popescu – Alex Mirescu, Marius Bălău, Bozidar Cosic, Dan Ignat, Alex Dandea, Silviu Bălace, Liviu Rusu, Liviu Oșca – Alex Neacșa, Hugo Moutinho, Adrian Olah, Milan Mitic, Eugen Rioșanu, Ionuț Mitroi, Viorel Șaim, Alex Zaharia – Cosmin Vancea, Patrian Trifu, Alex Marin, Paul Abba, Bogdan Chirea. Juniorul Alex Rădulescu, sosit în probe de la Rapid II București, s-ar putea alătura lotului direct pe aeroportul Henry Coandă și va încerca să-l impresioneze pe Marian Bondrea în Antalya, după ce la Băile Herculane a acuzat unele probleme medicale.

Comparativ cu lotul deplasat de Gaz Metan în cantonamentul montan (23-29 ianuarie) s-a renunțat la juniorul Mădălin Oprea, care a revenit la grupele de republicani ale clubului severinean. De altfel, Oprea, împreună cu coechipierii săi de la juniori Giani Cândea și Mădălin Poenaru ar putea fi împrumutați în Liga a III-a, la FC Caransebeș, împreună cu Mihnea Firoiu și Cătălin Niță.

În continuare la lotul național U17, Alex Mitriță va rata și stagiul din Antalya (4-16 februarie), în care Gaz Metan va disputa și primele partide de verificare, din acest an. Momentan, echipa severineană a aflat doar primii doi adversari. Dacă pe 6 februarie va întâlni FC Costuleni, aflată pe ultimul loc în Divizia Națională din Republica Moldova, două zile mai târziu va juca cu ocupanta locului secund din Liga a II-a elvețiană, FC Aarau. Restul amicalelor vor fi stabilite pe parcursul turneului, de la care Marian Bondrea și-a propus consolidarea relațiilor de joc, după cele zece transferuri perfectate în această iarnă

Vor sta la Belek

Gaz Metan se va caza la Hotelul Limak Atlantis din Belek, un stabiliment de 5 stele, în care elevii lui Marian Bondrea vor beneficia și de condiții excelente de pregătire, la sala de forță.. „S-au făcut eforturi ca să le oferim jucătorilor toate condițiile de pregătire. Stăm la un hotel bine cotat, cu 11 terenuri de antrenament. Vor fi cinci sau șase meciuri de verificare, în care trebuie să formăm un schelet de echipă. S-au adus mulți jucători în această iarnă și e nevoie de timp pentru omogenizare. În țară nu am făcut niciun amical, astfel că jocurile din Antalya vor fi utile echipei. Deocamdată nu știm decât doi dintre adversari. Restul meciurilor le vom stabili acolo, în funcție și de starea vremii”, a spus președintele Gheorghe Constantin.

Ultimul antrenament, în sală

Din cauza frigului, jucătorii echipei severinene s-au antrenat aseară în Sala Polivalentă de la malul Dunării. În lipsa principalului Marian Bondrea, aflat la Pitești pentru a-și susține tema de doctorat la Facultatea de Educație Fizică și Sport, secunzii Florin Pârvu, Cornel Mihart și Marian Vulpe au împărțit lotul în trei echipe, care au jucat între ele, pe parchet, în mai multe reprize. Fotbaliștii nu s-au menajat, dar au precizat că preferă contactele din meciurile amicale.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

03 Feb. 2012, 16:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă